Kourtney Kardashian og Scott Disick:

Svarer på rykteflom

Fansen har lenge ønsket seg en gjenforening.

AVKREFTER: Scott Disick og Kourtney Kardashian svarer ærlig på ryktene om at de har hatt en gjenforening. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX / NTB
AVKREFTER: Scott Disick og Kourtney Kardashian svarer ærlig på ryktene om at de har hatt en gjenforening. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne sommeren er det hele seks år siden Kourtney Kardashian (42) og Scott Disick (38) bekreftet at forholdet tok slutt. Da hadde paret vært sammen i ni år.

I løpet av åra sammen fikk de de tre barna Mason (11), Penelope (8) og Reign (6) - som de i dag samarbeider godt om.

Det tidligere paret gikk gjennom en rekke opp- og nedturer i løpet av åra sammen, og det turbulente forholdet ble godt dokumentert i familiens realityserie «Keeping Up With the Kardashians».

Her fikk seerne være vitne til både utroskapsrykter og Scotts ville festvaner, en livsstil som til slutt sendte ham på rehab før Kourtney valgte å dumpe ham sommeren 2015.

Siden bruddet ble kjent har ryktene om en saftig gjenforening svirret. Nå avkrefter eksene at det har skjedd.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

- Irriterende

«Keeping up with the Kardashians» er straks over for godt, og nå gjenstår det bare én reunion-episode før familien takker for seg - for nå.

I den nest siste episoden, gjengitt av Entertainment Tonight, åpner derfor Scott og Kourtney seg om hvorvidt de har hatt en intim gjenforening etter bruddet i 2015 - slik fansen lenge har håpet på.

- Folk klarer ikke å tro på det, men vi har ikke det. Ærlig, sier 42-åringen, før Scott spøkefullt legger til:

- Så irriterende.

Til tross for at romantikken sluttet å blomstre for seks år siden, har eksparet i dag et svært godt venneforhold. I tillegg samarbeider de om de tre barna daglig, reiser på ferieturer sammen og møtes i sosiale sammenhenger.

KARDASHIAN: Da Khloé Kardashian skulle male med sin tidligere svoger, Scott Disick, gikk hun for en noe uvanlig klesstil. Video: TV2 Sumo. Musikk: Epidemic Sound Vis mer

- Jeg føler at vi er gode venner og foreldre, sier realitystjerna videre.

- Vi er familie. Det tror jeg vi alltid vil være, forteller Scott i episoden.

I intervjuet forteller også Kourtney at det skal ha vært Scotts elleville partyliv som ble siste dråpen for forholdet.

Funnet kjærligheten igjen

Helt siden bruddet ble kjent, har det vært stor interesse for duoens respektive kjærlighetsliv.

Begge to har nemlig i tida etter innledet nye romanser på hver sin kant, og ser ut til å være svært lykkelige med det.

Den er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Mens Scott var i et tre år langt forhold med med Sofia Richie (22), så var Kourtney kjæreste med modellen Younes Bendjima i ett år.

I dag er Kourtney derimot sammen med «Blink-182»-trommisen Travis Barker (45), og Scott dater den 20 år gamle kjendisdattera Amelia Gray Hamlin.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer