Fyrstinne Charlene:

Svarer på rykteflommen

Uteble fra fasjonabelt ball.

RYKTER: Fyrst Albert og fyrstinne Charlene har måttet tåle flere rykter om ekteskapet. Foto: Valery Hache/Pool via REUTERS/NTB
RYKTER: Fyrst Albert og fyrstinne Charlene har måttet tåle flere rykter om ekteskapet. Foto: Valery Hache/Pool via REUTERS/NTB Vis mer
Publisert

Bal de la Rose, eller Roseballet på norsk, er en av de mest glamorøse gallafestene for Monacos fyrstefamilie. Ballet ble nylig avholdt og hele familien var der - bortsett fra fyrstinne Charlene (44) som glimret med sitt fravær.

Fyrst Albert (65) ankom ballet uten kona si, noe som igjen har ført til rykter om ekteskapet deres. Flere onde tunger vil ha det til at paret står på terskelen til en skilsmisse.

Dette til tross for at Charlene og Albert ble observert sammen kvelden før det fasjonable ballet, da for å hylle det som var årets kvinner i Monaco, skriver Svensk Damtidning.

Leah Behn snakker om moren, prinsesse Märtha Louise og Durek Verretts forhold. Video: Rød Løper, «Powerwomen Norge»/Viaplay Vis mer

Avviser ryktene

Ryktene om skilsmisse skal ha blusset opp for fullt da det franske nettstedet Royauté skrev rett ut at ekteparet skulle skilles. De fikk enda mer fart på seg da fyrstinnen ble observert i Milano uten gifteringen på.

SØSKEN: Fyrst Albert ankom med sin søster, prinsesse Caroline. Foto: Daniel Cole/Pool via REUTERS/NTB
SØSKEN: Fyrst Albert ankom med sin søster, prinsesse Caroline. Foto: Daniel Cole/Pool via REUTERS/NTB Vis mer

Nå har fyrstinnens talsperson tatt bladet fra munnen og gått hardt ut mot ryktene. Chantell Wittstock, som også er gift med Charlenes yngste bror Sean, hevder at fyrstinnen var i Dubai under Roseballet.

- Charlene var i Dubai hvor hun for øyeblikket er i prosessen med å starte opp en ny veldedighet. Hun er veldig til stede i arbeidet sitt, og dette er ikke først gang hun går glipp av Roseballet til fordel for jobb. Hun har Alberts fulle støtte, og spekulasjoner om at de skal separeres er helt falske, uttaler hun ifølge News24.

- Vet ikke hva sannheten er

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, bekrefter at dette ikke er første gangen Charlene har gått glipp av Roseballet.

Kronprins Haakon svarer på spørsmål om sin søster prinsesse Märtha Louise. Video: Caroline Vagle. Vis mer

- Ryktene rundt fyrsteparet vil ingen ende ta. Selv om fyrstehuset dementerer skilsmisseryktene gang på gang, blusser de opp igjen. Nå fordi fyrstinne Charlene ikke dukket opp på det tradisjonsrike Roseballet. Men det har hun faktisk ikke gjort på mange år! Så vidt jeg kan se har hun ikke vært der siden 2014, sier hun til Dagbladet.

BORTE: Store deler av fyrstefamilien, uten fyrstinne Charlene. Foto: Daniel Cole/Pool via REUTERS/NTB
BORTE: Store deler av fyrstefamilien, uten fyrstinne Charlene. Foto: Daniel Cole/Pool via REUTERS/NTB Vis mer

Hun forteller at det også spekuleres på om fyrstinnen uteblir år etter år fordi forholdet mellom henne og svigerinna, prinsesse Caroline (66), ikke er spesielt bra. Det er sistnevnte som organiserer ballet.

- Charlenes svigerinne sier imidlertid at fraværet i år skyldes at fyrstinnen var i Dubai på jobb. Men det gir jo uansett ikke svaret på hvorfor hun ikke har deltatt på mange år. Jeg vet absolutt ikke hva sannheten er. Men at Monacos fyrstefamilie stadig skaper overskrifter, det skal være sikkert, avslutter Vagle.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer