Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Charlize Theron om Sean Penn:

Svarer på ryktene fem år seinere

- Jeg skulle aldri gifte meg med ham.

AVKREFTER RYKTER: Charlize Theron forteller nå at hun og Sean Penn aldri var forlovet. Her er de to avbildet sammen under filmfestivalen i Cannes i 2015, ikke så lenge før forholdet deres tok slutt. Foto: NTB scanpix
AVKREFTER RYKTER: Charlize Theron forteller nå at hun og Sean Penn aldri var forlovet. Her er de to avbildet sammen under filmfestivalen i Cannes i 2015, ikke så lenge før forholdet deres tok slutt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Fra 2013 til 2015 var kjendispressen full av overskrifter om et av Hollywoods store «it»-par: Charlize Theron (44) og Sean Penn (59).

Duoen, som hadde vært gode venner i en årrekke, var begge gnistrende gode skuespillere - i 2004 kunne de faktisk posere side om side med hver sin statuett på den prestisjetunge Oscar-utdelingen. Gode 15 år skilte dem, og rykter om både forlovelse og adopsjon svirret rundt dem.

STJERNEDUO: Sean Penn og Charlize Theron avbildet sammen på Oscar-utdelingen i 2004, da de vant priser for sine prestasjoner i henholdvis «Mystic River» og «Monster». Foto: AP/ NTB scanpix
STJERNEDUO: Sean Penn og Charlize Theron avbildet sammen på Oscar-utdelingen i 2004, da de vant priser for sine prestasjoner i henholdvis «Mystic River» og «Monster». Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

På Cannes-festivalen i mai 2015 skapte paret utvilsomt mange store øyne da de lagde et oppsiktsvekkende kjærlighetsshow foran fotografene - hun iført en slående, gul kjole fra Dior. Knapt én måned seinere skal bruddet ha vært et faktum, og siden har ingen av dem skapt liknende overskrifter med kjærlighetslivet sitt.

Nå åpner imidlertid Theron munnen om noen av ryktene rundt det brutte forholdet, under et besøk i radioprogrammet «The Howard Stern Show».

- Bare datet

Ifølge People gjestet hun programmet for å promotere den nye Netflix-filmen sin, da Howard Stern spurte henne ut om ryktene om at hun og Sean Penn hadde vært forlovet.

- Hva? Det er ikke sant. Nei. Det er ikke slik at jeg «nesten giftet meg med Sean», det er bare sludder. Nei, vi datet, det var praktisk talt alt vi gjorde, vi datet, fastslår Theron i intervjuet.

Da bruddnyheten kom på denne tida for fem år siden, meldte en rekke medier at paret hadde «brutt forlovelsen» sin. I dag understreker Theron at forholdet mellom henne og Penn ikke var så seriøst som det framsto i mediene.

- Det var et forhold, absolutt. Vi var definitivt eksklusive, men det var så vidt i et år. Vi flyttet aldri sammen. Jeg skulle aldri gifte meg med ham. Det var ikke noe sånt, sier hun til Stern, ifølge People.

SENSURERT: Oscar-antrekket til den sørafrikanske filmstjerna Charlize Theron, ble for mye for det iranske nyhetsbyrået ILNA, som «kledde på henne». Video: Facebook/My Stealthy Freedom Les hele saken her: http://www.dagbladet.no/kultur/67358956 Vis mer

«Mann og kone»

Før Charlize Theron begynte å date Sean Penn, var hun i et langvarig forhold med den irske skuespilleren Stuart Townsend (47).

De to var aldri gift på papiret, men i et intervju med People i 2007 omtalte Townsend ham og Theron som «mann og kone».

- Vi elsker hverandre og vil tilbringe livene våre sammen. Vi hadde ingen seremoni, men jeg trenger ingen attest eller staten eller kirken til å fortelle meg noe annet. Så det finnes ingen stor, offisiell historie om et bryllup, men vi er gift … Jeg anser henne som min kone og hun anser meg som sin ektemann, sa han den gang.

EKSPAR: Charlize Theron på Golden Globe-utdelingen sammen med sin daværende kjæreste Stuart Townsend i 2004. Foto: AP/ NTB scanpix
EKSPAR: Charlize Theron på Golden Globe-utdelingen sammen med sin daværende kjæreste Stuart Townsend i 2004. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

I det ferske radiointervjuet spør for øvrig Howard Stern «Bombshell»-stjerna om hun noen gang har følt seg alene eller tenkt på ekteskap.

- Jeg ønsket aldri å gifte meg. Det har aldri vært noe som er viktig for meg, lyder svaret fra Theron, før hun legger til at hun verken har følt seg ensom eller skydd unna romantiske forhold.

Noe av det samme sa hun i et intervju med Globe i 2008.

- Som barn drømte jeg aldri om å gifte meg. Vennene mine klipte ut bilder av brudekjoler og sånn, men jeg følte det aldri på samme måte. Jeg tviler på at jeg noen gang kommer til å gifte meg, sa Hollywood-stjerna den gang.

SEXSKANDALE: Skuespilleren Charlize Theron sjokkerte med en bissar sexvideo i 2012. Det viste seg imidlertid å være en aprilsnarr. Vis mer

Tobarnsmor

I oppveksten opplevde for øvrig Theron å ha en alkoholisert og voldelig far, og i et intervju med NPR har hun omtalt familien sin som «utrolig dårlig». Hun har også snakket åpent om den skjebnesvangre kvelden da moren, Gerda, skjøt og drepte faren hennes i selvforsvar.

Charlize Theron, som også har gjort suksess som produsent for blant annet tv-serien «Mindhunter», er i dag mamma til barna Jackson og August. I fjor kunne stjerna fortelle at Jackson er transperson og i dag definerer seg som jente. Begge barna er adoptert, Jackson i 2012 og August i 2015.

Det var i et intervju med irske Independent at 44-åringen kunne røpe at Jackson er transperson.

- Ja, jeg trodde hun var en gutt jeg også. Helt til hun så på meg da hun var tre og sa «jeg er ikke en gutt», fortalte skuespilleren, og la til at hun nå har to nydelige døtre som hun vil beskytte og se utvikle seg.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!