Ariana Madix:

Svarer på ryktene om åpent forhold

- Det trodde jeg var åpenbart.

RYKTER: I den nye traileren til sesong ti av TV-serien «Vanderpump Rules» florerer det rykter om at Tom Sandoval og Ariana Madix er i et åpent forhold. Foto: Chris Chew/UPI/Shutterstock/NTB
RYKTER: I den nye traileren til sesong ti av TV-serien «Vanderpump Rules» florerer det rykter om at Tom Sandoval og Ariana Madix er i et åpent forhold. Foto: Chris Chew/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Neste måned er det duket for den tiende sesongen av den populære realityserien «Vanderpump Rules», som i Norge har blitt sendt på strømmetjenestene TV 2 Play og Viafree.

Etter et års pause er TV-serien endelig tilbake igjen, og traileren for den kommende sesongen er nå sluppet.

Der får fansen et innblikk i et rykte som trolig vil sjokkere flere. I traileren snakkes det nemlig om at Ariana Madix (37) og kjæresten Tom Sandoval (39) har åpent forhold.

KJÆRESTER: Emil Norderhaug og Ferdinand Rygh har holdt forholdet hemmelig frem til nå. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper / Steffen Pettersen Vis mer

- Er ikke så kul

Det skal flere ha reagert på etter å ha sett traileren. Etter mye spekulasjoner bestemte Madix seg for å fortelle sannheten. Det skriver en rekke medier, deriblant Us Weekly.

«Vi har ikke et åpent forhold», skriver hun på sin egen Twitter-profil og henviser til sniktitten i traileren.

Hun fortsetter:

«Jeg er virkelig ikke så kul. Det trodde jeg var åpenbart».

Realitystjerna forklarer også hvorfor hun valgte å avklare statusen på forholdet deres allerede nå, i stedet for å la folk vente i spenning når serien skal sendes på TV neste måned.

«Altså, skal vi virkelig kaste bort flere episoder på å prøve å finne ut av det», skriver hun på Twitter.

I traileren fortalte nemlig «Vanderpump Rules»-kollega Scheana Shay (37) til Sandoval, at Katie Maloney (35) angivelig fortalte andre at han og Madix er i et åpent forhold. Det skal ha fått ham til å gråte.

TESTER KJÆRLIGHETEN: Reality-serien «The Ulimatum» kommer på Netflix 6. april, der kjærestepar skal date andre for å se om gresset er grønnere på den andre siden. Video: Rød Løper / Netflix Vis mer

- Respekt for hverandre

Forholdet til realityprofilene har vært en sentral del av serien helt siden Madix ble med i sesong to. Sandoval var først sammen med Kristen Doute (39), men gjorde det slutt da nevnte sesong gikk mot veis ende.

I 2014, like etter at sesong to var ferdig filmet, bekreftet Sandoval at han hadde begynt å date Madix.

Paret har nå vært sammen i ni år. Noen år seinere, nærmere bestemt i 2020, åpnet han seg om hvordan paret hadde kommet nærmere hverandre etter at Madix kom ut som bifil.

SAMMEN: Tom Sandoval og Ariana Madix har vært sammen i ni år. Foto: Rob Latour/Shutterstock/NTB
SAMMEN: Tom Sandoval og Ariana Madix har vært sammen i ni år. Foto: Rob Latour/Shutterstock/NTB Vis mer

- Jeg tror at jo mer du er åpen og ærlig om hvem du er, føler jeg at det bare gjør deg sterkere til slutt, sa Sandoval til Us Weekly den gang.

«Vanderpump Rules»-profilen fortalte også at han og kjæresten støtt og stadig jobber med forholdet deres.

- Når vi er opptatt, når vi trener, er sunne, er proaktive, har det bare hatt en positiv innflytelse på forholdet vårt. Vi ønsker bare å holde disse tingene gående, sa han, og la til:

ROMANSEN TAR SLUTT: Sofie Karlstad finner raskt tonen med den britiske reality-stjernen Kori Sampson i «Celebrity Ex on the Beach», men romansen tar slutt like fort som den startet. Video: Rød Løper / Paramount + Vis mer

- Vi er veldig nærme. Vi erter hverandre med jevne mellomrom. Vi har gode debatter, intelligente debatter. Vi har mye respekt for hverandre. Det er en positiv ting.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer