Bianca Ingrosso:

Svarer på ryktene

Ryktene har svermet rundt den svenske influenseren den siste tida.

RYKTEFLOM: Bianca Ingrosso tar bladet fra munnen og snakker ut om ryktene som florerer. Foto: Skjermdump fra Instagram
RYKTEFLOM: Bianca Ingrosso tar bladet fra munnen og snakker ut om ryktene som florerer. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Bianca Ingrosso (27) er en av Sveriges største influensere, og med sine 1,3 millioner følgere på Instagram har hun også gjort seg godt bemerket her til lands.

27-åringen er også aktiv på Youtube, og nylig delte hun en video der hun gjorde noe som er populært blant kjendisene på sosiale medier - nemlig å svare på fordommer og rykter om seg selv.

Og det var nettopp her Ingrosso valgte å adressere et av de hyppigste ryktene som har versert rundt henne og hennes vennegjeng den siste tida. Ryktene går ut på at hun og vennene, deriblant Lovisa Worge og Lucas Armando Feola, driver med narkotika.

Røykte som 15-åring

- Jeg må ta opp dette, innleder Ingrosso i videoen, skriver svenske Expressen, før hun forklarer at hun har hørt rykter sirkulere overalt i lang tid.

Flere i hennes omgangskrets skal ha fortalt henne at de har blitt fortalt av andre at de har møtt influenseren hjemme hos henne og solgt henne narkotika.

- Jeg sverger på alt jeg har, mamma har skremt livet av meg når det kommer til narkotika. Hun har sagt at man aldri vet hva slags rusmidler man får. Du aner ikke hva hjertet tåler eller hvordan du reagerer, sier Ingrosso.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer