Zac Efron:

Svarer på ryktene

For et år siden ble skuespilleren beskyldt for å ha lagt seg under kniven. Nå uttaler han seg for første gang.

AVKREFTER RYKTENE: Zac Efrons kjeveparti endret seg drastisk over natten. Nå forklarer han hvorfor. Foto: Dennis Van Tine/UPI/Shutterstock/NTB
AVKREFTER RYKTENE: Zac Efrons kjeveparti endret seg drastisk over natten. Nå forklarer han hvorfor. Foto: Dennis Van Tine/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Zac Efron (34) skapte i 2021 overskrifter etter at kjevepartiet hans hadde endret seg merkbart. Flere spekulerte på om 34-åringen hadde lagt seg under kniven.

Det tok ikke lang tid før en nær venn av Efron uttalte seg om ryktene. Kyle Sandilands (50) tok til ordet for å avkrefte noen form for plastisk kirurgi.

- Selvfølgelig har han ikke operert noe. Jeg ville ha visst om han hadde utført plastisk kirurgi, sa Sandilands i frokostprogrammet «The Kyle and Jackie O Show», som han har med makkeren Jackie O (47).

HEKTA: 25 år gamle Patrick Mast elsker å gjøre kirurgiske inngrep på fjeset sitt, og har brukt over en halv millioner kroner over årene. Reporter: Christian Wehus. Video: @patrichaflatwood Vis mer

Bryter tausheten

Over et år seinere snakker kommenterer Efron selv ryktene. I et nytt intervju med Men's Health, hevder han at det nye kjevepartiet ikke kom av plastisk kirurgi.

Det fansen reagerte på i 2021 var at kjevemuskulaturen så langt større ut enn tidligere.

Nå røper Zac Efron at det hele kom av en skade. Hollywood-stjerna forteller at han skled og slo seg på kanten av en fontene. Han besvimte som følge av hendelsen og våknet opp og la merke til at hakebeinet hang fra ansiktet.

SETTES UT: Zac Efron blir satt ut når han besøker «Ellen DeGeneres Show». Se hvorfor! Video: TV3 Vis mer

Muskulaturen overkompenserte

34-åringen forklarer til Men's Health at muskulaturen i ansiktet kompenserte for skaden, noe som førte til at kjeven ble større enn vanlig.

Efron skal ha jobbet med fysioterapeut for å forhindre at musklene skulle vokse seg noe større enn de allerede var.

«17 Again»-skuespilleren ble latterliggjort på nettet etter den markante endringen.

«Zac Efron kan spille menneske Shrek i spillefilmen nå», skrev en Twitter-bruker den gangen.

Nå har imidlertid Efron avkreftet en gang for alle at han hadde fått utført plastisk kirurgi.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer