Birgit Skarstein:

Svarer på sex-spørsmål

Da toppidrettsutøveren gjestet Iselin Guttormsens podkast snakket hun åpent om hvordan det er å ha sex som lam.

ÅPEN: I en fersk episode av «G-Punktet» får Birgit Skarstein spørsmål om hvordan sex fungerer for henne som følge av lammelsene. Foto: Espen Solli / TV 2
ÅPEN: I en fersk episode av «G-Punktet» får Birgit Skarstein spørsmål om hvordan sex fungerer for henne som følge av lammelsene. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Idrettsutøver Birgit Skarstein (31) fikk enorm oppmerksomhet for sin deltakelse i TV 2-programmet «Skal vi danse» i fjor høst. 31-åringen skapte også historie da hun var den første deltakeren i programmet som danset på parketten i rullestol.

Skarstein har ved en rekke anledninger fortalt åpenhjertig om hvordan hun ble lam i begge bena.

Lammelsen kom som følge av en feilsatt epidural i forbindelse med en ankeloperasjon. Hun skadet foten under en badetur i Malaysia, og måtte operere flere ganger. Det var den siste operasjonen hjemme i Norge som førte til lammelsen hun lever med i dag.

Ulykken blir også et av temaene da Skarstein er gjest i den ferske episoden av «Bloggerne»-profil Iselin Guttormsens (33) podkast «G-Punktet».

- Overraskende likt

Det er imidlertid ikke bare ulykken de kommer inn på i podkasten, men også hvordan det fungerer for Skarstein å ha sex når hun er lam i begge bena. Av Guttormsen får Skarstein blant annet spørsmål om hun har noe følelse i underlivet sitt, noe hun svarer bekreftende på.

Til God kveld Norge utdyper hun imidlertid svaret sitt noe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer