Gaute Grøtta Grav:

Svarer på spekula­sjonene

- Jeg har egentlig fått fullstendig munnkurv.

TAR BLADET FRA MUNNEN: Gaute Grøtta Grav har møtt spekulasjoner på hvorvidt han ble sparket som programleder for «Farmen kjendis». Svaret på hva som egentlig har foregått i kulissene, vil kanskje overraske flere. Foto: TV 2 / Espen Solli
TAR BLADET FRA MUNNEN: Gaute Grøtta Grav har møtt spekulasjoner på hvorvidt han ble sparket som programleder for «Farmen kjendis». Svaret på hva som egentlig har foregått i kulissene, vil kanskje overraske flere. Foto: TV 2 / Espen Solli Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg opplevde fjorårets finale som veldig overraskende, og det var noe jeg aldri før har erfart. Vi tok naturligvis situasjonen på dypeste alvor. Det var leit, men jeg er glad for at det ikke hadde skjedd noe galt, sier Gaute Grøtta Grav (40) til Dagbladet.

I kveld er det premiere på den femtende sesongen av «Farmen». Siden 2001 har programmet skapt uforglemmelige øyeblikk i form av dramatikk, intriger, nye vennskap og romantikk - for ikke å glemme fjorårets anklager om finalejuks.

Og skal man tro den aller første vinneren - og mangeårige programlederen - vil ikke årets sesong by på færre «snakkiser».

- Jeg gleder meg veldig til å vise fram hva denne sesongen har å by på. Vi har jo noen kontroversielle deltakere, så allerede i første og andre uke vil det oppstå situasjoner som vil bli snakket om rundt lunsjbordet, bedyrer Grav.

Ferdig som programleder

Han har ledet den originale utgaven av gårdsrealityen i hele tretten sesonger. For snart tre år siden lanserte TV 2 nok et flaggskip i form av «Farmen kjendis». Dermed sto Grav ved roret på to av kanalens mest krevende produksjoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer