Cathrine Fossum:

Svarer på spekulasjonene

- Det var mye verre enn jeg hadde sett for meg.

Mange la merke til at noe var annerledes med ansiktet til programleder Cathrine Fossum under torsdagens episode av «Sommerhytta». Video: TV 2. Foto: Privat/Instagram. Reporter: Anabelle Bruun/Dagbladet TV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV 2-programmet «Sommerhytta» ruller for tida over skjermene, og ivrige seerne benker seg foran TV-en for å heie fram sin favorittduo.

Under torsdagens episode var det imidlertid noe annet, eller noen andre, enn deltakerne som fanget seernes oppmerksomhet.

Flere hadde nemlig bitt seg merke i at programleder Cathrine Fossum (45) så litt annerledes ut enn hun pleide. Nå forklarer 45-åringen hvorfor.

- Jeg var blå

TV 2 omtalte saken først.

Overfor Dagbladet forklarer Fossum at hun havnet i en mopedulykke som 18-åring. Dette førte til at hun knakk hele tannraden.

- Så fortennene mine er et kapittel for seg, forklarer TV 2-profilen.

Fossum har dermed vært mye hos tannlegen og måtte rotfylle tennene hun knakk. Under «Sommerhytta»-innspillingen hadde den ene roten blitt betent.

- Da måtte jeg gjennom en rotamputasjon hos en tannkirurg. Jeg hadde fri den torsdagen, men skulle tilbake på jobb på fredag. Da jeg våknet så jeg at jeg var ganske hoven, forteller Fossum.

45-åringen dro likevel på jobb.

- Jeg var blå, det var mye verre enn jeg hadde sett for meg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer