Rita Ora:

Svarer på trekant-ryktene

Ryktene har svirret i over to år - nå svarer popstjerna.

RYKTEFLOM: Rita Ora er lykkelig gift. For en stund siden ble hun imidlertid utsatt for noen litt spesielle rykter. Foto: Reuters/NTB
RYKTEFLOM: Rita Ora er lykkelig gift. For en stund siden ble hun imidlertid utsatt for noen litt spesielle rykter. Foto: Reuters/NTB Vis mer
Publisert

Flere sperret opp øynene da bilder av artist Rita Ora (32), skuespiller Tessa Thompson (39) og regissør Taika Waititi (47) spredte seg i sosiale medier i 2021.

På bildene deler trioen et tilsynelatende intimt øyeblikk, noe som satte fyr på spekulasjonene om at de kanskje var en såkalt «throuple» - eller treerpar.

Skapte forvirring

I et ferskt intervju med GQ beskriver Rita Ora ryktene som «latterlige».

Sangeren forteller at bildene er et resultat av en fuktig kveld på byen.

OVERRASKER: Den polske bokseren Ewa Brodnicka overrasket alle under innveiingen. Video: Dominio Pùblico Vis mer

Romanserykter hadde den gang allerede begynt å svirre mellom Ora og Waititi, etter at bilder av paret som klemte hadde blitt offentliggjort.

Kort tid seinere ble paret observert med et tredje medlem - til stor forvirring for fansen.

- Har du noen gang vært i en situasjon hvor du har drukket for mye og hvem som helst virker som bestevennen din, spør Ora GQ.

Hun beskriver bildene som «en gjeng med venner som koser seg», og forklarer at hun nektet å forholde seg til ryktene fordi de «var så absurde».

Kysset skal ha vekket følelser hos Ora og Waititi, som seinere begynte å date. I 2022 ga de hverandre sitt ja under en intim seremoni.

«HEIT»: Det blir pinlig da Nataniel skal sablere en flaske i det nye datingprogrammet til Prime Video. Reporter: Jonas Hammer. Klipp: Celina Morken. Video: Prime Video Vis mer

- Ingenting galt

Waititi, som står bak filmer som blant annet «Thor: Love And Thunder» og «JoJo Rabbit», har tidligere kommentert ryktene. Kort tid etter at «throuple»-ryktene begynte å sirkulere, kunne Waititi fortelle at han ikke angret et sekund.

- Er det egentlig en så stor greie? Nei, ikke egentlig. Jeg gjorde ingenting galt. Det er greit, sa han den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer