Peg Parnevik:

Svarer på utroskapsryktene

Peg Parnevik letter på sløret om det «alle» lurer på.

AVSLØRER: Peg Parnevik legger ikke skjul på at det har vært mange spekulasjoner. Nå svarer hun. Foto: REX/NTB
AVSLØRER: Peg Parnevik legger ikke skjul på at det har vært mange spekulasjoner. Nå svarer hun. Foto: REX/NTB Vis mer
Publisert

Det har tilsynelatende ikke vært lett for den svenske TV-profilen og influenseren Peg Parnevik (26) den siste tida, etter at det ble slutt mellom henne og halvnorske Filip Lamprecht (24) i juni.

I ettertid har det nemlig blitt kjent at hun har gått videre etter bruddet, og avsløringen gjorde at fansen så rødt og at hun mistet tusenvis av følgere.

Fansen var altså ikke fornøyde med hvordan hun håndterte bruddet, og seinere har hun åpnet seg ytterligere om eksen. Det har imidlertid aldri blitt avslørt hvorfor paret gikk hver til sitt, men nå avkrefter Parnevik et rykte som har florert i sosiale medier.

Utroskapsrykter

Det gjør hun i en episode av podkasten «Pillowtalk med Peg & Penny», som hun har med lillesøsteren Penny Parnevik (24).

- Det er også en liten detalj som jeg ikke visste om vi burde fortelle, for jeg synes det sier seg selv, og jeg synes det er tullete å svare på rykter. Det er ikke vårt ansvar å gå ut med det, synes jeg, sier hun i podkasten ifølge svenske Hänt, og fortsetter:

- Men jeg kan si dette nøyaktig. Filip vil at vi skal nevne at han ikke var utro. Han var ikke utro med Linn (proffdanser Linn Hegdal journ.anm.) eller noe sånt. Og det var ikke derfor han gjorde det slutt med meg. Vi gjorde det ikke slutt, la oss være ærlige, det var ikke mitt valg.

Dette sier kjæresten til Santino, Evelina Moholt, om at han danser tett med andre lørdag etter lørdag i «Skal vi danse». Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

Filip Lamprecht danset med Linn Hegdal i den svenske utgaven av «Skal vi danse» tidligere i år.

Parnevik påpeker riktignok at dersom ekskjæresten hadde hatt et sidesprang, ville det ikke ødelagt ryktet hennes. Hun mener nemlig at det er hun som har fått alt hatet i forbindelse med de grove ryktene.

- Gjennom hele våren da «Let's dance» gikk på tv så var det ikke han som fikk dritt, det var jeg som fikk dritt, legger hun til.

Det svenske nettstedet har ikke lykkes få en kommentar fra Filip Lamprecht i denne saken.

Flytter med ny flamme

Til tross for enorm ryktespredning så det altså for kort tid siden ut til at Peg Parnevik har klart å legge bruddet bak seg. I begynnelsen av august avslørte hun nemlig at hun flytter utenlands med ny flamme.

ÅPNER OPP: Før Ida Myren sjekket inn på «Love Island», var hun kjæreste med en annen realitydeltaker, nemlig Emil Vasstrand. Nå forteller de hvorfor forholdet deres tok slutt. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Hun har også vært klar og tydelig i hva målene for reisen innebærer.

- Mine mål er å føle meg bra, være lykkelig, finne kjærlighet, men også skape ting og lage musikk og nå ut til folk, har hun tidligere fortalt i «Pillowtalk med Peg og Penny».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer