Ellie Goulding:

Svarer: - Usant!

Svarer fansen ti år etter bruddet.

GIR FANSEN SJELEFRED: Ellie Goulding tar bladet fra munnen. Foto: Image Press Agency/Nur Photo/Shutterstock/NTB
GIR FANSEN SJELEFRED: Ellie Goulding tar bladet fra munnen. Foto: Image Press Agency/Nur Photo/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

«Burn»-sanger Ellie Goulding (36) skapte en rekke overskrifter i 2013 da det svirret rykter om at hun hadde blitt sammen med artistkollega Ed Sheeran (31).

De satte enda mer fyr på romanseryktene da de ble observert hånd i hånd på MTVs Video Music Awards samme år, ifølge danske Ekstra Bladet.

Det tok imidlertid ikke lang tid før det oppsto spekulasjoner om det angivelige paret hadde gått hver til sitt. Grunnen? Goulding skal angivelig ha bedratt Sheeran med tidligere «One Direction»-medlem Niall Horan (29).

Nå, ti år seinere, svarer Goulding på ryktene.

«Kan ikke tro at du var utro mot Ed»

36-åringen har den siste tida vært aktiv på TikTok, og det er der hun endelig kommenterer ryktene.

«Jeg kan ikke fatte at du var utro mot Ed med Niall», skriver en følger under en av Gouldings videoer.

VITNE: Den britiske popstjerna Ellie Goulding ble vitne til en dramatisk trafikkulykke i London. En video fanget hendelsen. Video: @ShaanAssi99/Twitter Vis mer

«Lights»-stjerna lar ikke anklagen stå ubesvart lenge, og svarer «Usant!».

Selv om Goulding i alle år har nektet for å ha vært romantisk involvert med Sheeran, har sistnevte tidligere gitt en kryptisk uttalelse.

- Vanlige mennesker holder ikke hender hvis de bare er venner. Det skjedde. Og nå gjør det ikke det, fortalte han den gang, ifølge Us Weekly.

- Fortalte aldri hvem

Fans spekulerte i om Sheeran fortalte om det angivelige forholdet og utroskapen i låta «Don’t» fra 2014.

Der beskriver Sheeran om hvordan han ikke så på «ham», angivelig Horan, som en trussel fram til «henne», angivelig Goulding, hadde sex med ham.

«Vi bodde i samme jævla hotelletasje. Jeg var ikke ute etter et løfte eller en forpliktelse, men det var aldri bare for gøy og jeg trodde du var annerledes», synger Sheeran videre i låta.

Han bekreftet aldri hvem sangen handlet om, selv om fansen var overbevist.

PRØVER SEG: Selv om det var verdensdagen for mental helse Prins Harry og Ed Sheeran først og fremst skulle belyse, hadde sangeren også et annet tema han ønsket å sette fokus på. Video: Instagram/sussexroyal /Rød Løper Vis mer

- Jeg fortalte aldri hvem den handlet om. Det som skjedde var at en av avisene i England publiserte det som om det skulle vært bekreftet, når det aldri var det, uttalte 31-åringen til Entertainment Weekly i 2015.

I dag har artistene funnet lykken på hver sin kant. Sheeran er gift med Cherry Seaborn som han har kjent siden videregående, og de har døtrene Lyra Antarctica (2) og Jupiter (ni måneder).

Goulding er på sin side gift med Caspar Jopling som hun har sønnen Arthur Ever Winter (1) sammen med.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer