Johanna Emma Olsson:

Svensk blogger fikk enorm oppmerksomhet for spesiell bilderedigering. Nå snakker hun ut

Mener at følgerne hennes burde endre innstilling.

BILDEBLEMME: Den svenske bloggeren og influenceren Johanna Emma Olsson ble fersket av følgerne sine etter at hun redigerte tre av bildene sine på Instagram. Foto: NTB scanpix
BILDEBLEMME: Den svenske bloggeren og influenceren Johanna Emma Olsson ble fersket av følgerne sine etter at hun redigerte tre av bildene sine på Instagram. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Forrige uke fikk den svenske bloggeren og influenceren Johanna Emma Olsson (28) enorm oppmerksomhet etter å ha redigert flere av bildene sine på Instagram.

Olsson har nærmere en halv million følgere på bildedelingstjenesten, og i sosiale medier deler hun bilder av seg selv, sin eksklusive garderobe og ikke minst luksuriøse reiser. Nylig ble følgerskaren til Olsson oppmerksomme på ett spesielt innlegg, som skal forestille bloggeren på plass i Frankrikes hovedstad, Paris.

Ved en rask titt på bildet, der bloggeren nærmest svever over bakken, var det enkelt å konkludere med at Photoshop-ferdighetene ikke akkurat nådde til topps.

Etter at redigeringen av bildene ble kjent, haglet kritikken inn mot den svenske bloggeren, og da pressen tok kontakt for å få en kommentar fra Olsson henviste hun bare til en lengre videosekvens hun hadde delt på Instagram-stories.

Der la hun seg paddeflat overfor følgerne, og fortalte at hun hadde redigert bakgrunnen på tre bilder fra Paris-turen.

Vil inspirere følgerne

Flere har stilt spørsmål ved hvorfor 28-åringen valgte å redigere bildene sine, og hva hun synes om at det ble oppdaget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer