Svensk influenser kidnappet - mistenker juks

Politiet startet etterforskning av mannen etter at bilder dukket opp av ham blodig.

MULIG FALSK ANKLAGE: Svensk politi etterforsker mulig bortføring av influenser. Mannen ble funnet i Östergötland-området. Foto: Google Maps
MULIG FALSK ANKLAGE: Svensk politi etterforsker mulig bortføring av influenser. Mannen ble funnet i Östergötland-området. Foto: Google Maps Vis mer
Publisert

Denne helga kom det opplysninger om at en svensk, mannlig influenser var blitt funnet av politiet. Lørdag ble det, ifølge Aftonbladet, publisert flere bilder av ham blodig, og tilsynelatende i fangenskap, på sosiale medier.

En politipatrulje fant ham i et urbant område i Östergötland lørdag kveld, opplyser kilder til Aftonbladet. Området inkluderer Linköping og Norrköping og er øst for Göteborg.

Nå mistenker imidlertid politiet at det er snakk om iscenesettelse.

Mulig falske anklager

Politiet har opprettet etterforskning av hendelsen, der etterforskningen skal gjelde både kidnapping og grov mishandling. På egen hjemmeside skriver de at det har blitt jobbet intenst med etterforskningen lørdag og søndag morgen.

«Aktor og politi mener det har kommet fram opplysninger i etterforskningen som gjør at man kan sette spørsmålstegn ved hva som egentlig har skjedd», skriver politiet, og legger til at ingen har blitt frihetsberøvet.

- Det er noe som ikke stemmer helt i denne saken. Det er en rotete sak med mange spørsmål, sier Åsa Willsund, talsperson ved politiet i region Øst, til Expressen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer