Svensk kvinne døde etter operasjon i Tyrkia

En kvinne i 40-åra har mistet livet etter en skjønnhetsoperasjon, skriver Expressen.

KVINNE DØDE: En kvinne døde etter å ha blitt operert på en skjønnhetsklinikk i Tyrkia. Dette er skjermdump fra den svenske arrangørens Instagram-konto.
KVINNE DØDE: En kvinne døde etter å ha blitt operert på en skjønnhetsklinikk i Tyrkia. Dette er skjermdump fra den svenske arrangørens Instagram-konto. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske avisa Expressen skriver at en kvinne i 40-åra har omkommet dager etter at hun gjennomgikk et skjønnhetsinngrep i Istanbul i Tyrkia.

Det bekrefter den ikke-navngitte klinikken til avisa.

- Det stemmer. Dessverre døde hun noen dager etter operasjonen, oppgir en kilde ved klinikken.

- Venter på svar

Kvinnen skal ha dratt til Tyrkia i forrige uke for å gjennomføre operasjonen. Hun skal ha dratt sammen med en svenskregistrert plastikkirurgibedrift som samordner reiser til landet for personer som vil operere seg i utlandet. Bedriften har ved flere tilfeller samarbeidet med svenske influensere i forbindelse med operasjoner i Tyrkia.

- Vi venter akkurat nå på svar fra klinikken og sykehuset. Når vi vet så kommer vi til å informere alle, sier en talsperson for bedriften til avisa.

På Instagram skriver den svenske bedriften at de er i gang med å utrede hva som har skjedd.

- Vi venter på prøvesvar og kommer holde dere informert når det kommer mer informasjon. Akkurat nå ligger vårt fokus på pasienten og hennes pårørende. Svensk personal har flydd ned til Istanbul og er på plass for de nærmeste, og vi jobber hardt for å forstå hva som har skjedd, skriver de.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer