Bianca Ingrosso og prins Carl Philip:

Svensk toppblogger raser mot prins Carl Philip etter festival-oppførsel

- Da får man gå et annen sted, uansett om man er en prins.

TORDNER: Bianca Ingrosso mener prins Carl Philip og hans følge opptrådte ufint da de deltok på Summer On-festivalen i Sverige forrige uke. Foto: NTB Scanpix
TORDNER: Bianca Ingrosso mener prins Carl Philip og hans følge opptrådte ufint da de deltok på Summer On-festivalen i Sverige forrige uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Forrige uke gikk musikkfestivalen Summer On av stabelen i Båstad i Sverige.

Arrangementet, som går over to dager, hadde i tillegg til en rekke kjente artister besøk av blant andre svenske prins Carl Philip (38) og artist og blogger Bianca Ingrosso (22).

Sistnevnte, som deltok på festivalen sammen med en rekke venninner, gir imidlertid klart uttrykk for at opplevelsen ikke ble helt som forventet.

- Roe oss ned

På sin egen blogg skriver 22-åringen at hun og resten av venninnegjengen hadde leid et bord ved VIP-seksjonen på festivalområdet. Hun beskriver at stemningen var på topp da gruppa sang og danset sammen.

Plutselig skal de ha blitt avbrutt - av svenskeprinsen.

- Ut fra ingensteds ble bordet vårt fylt opp med cirka ti eldre menn, som hindret utsikten vår til festivalen, OG som ba oss om stå stille og roe oss ned. Det viste seg å være prinsen og hans gjeng med livvakter, skriver Ingrosso.

- Gå et annet sted

Videre viser Ingrosso tydelig irritasjon for måten prins Carl Philip og hans følge angivelig skal ha opptrådt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer