SKADET: Rett før Anders Öfvergård dro til Fiji for å spille inn «Robinsonekspedisjonen», skadet han øyet sitt. Foto: TV Norge / Skjermdump fra Instagram
SKADET: Rett før Anders Öfvergård dro til Fiji for å spille inn «Robinsonekspedisjonen», skadet han øyet sitt. Foto: TV Norge / Skjermdump fra InstagramVis mer

«Arga Snickaren» Anders Öfvergård:

Svenske «Sinnasnekker'n» i smertefull ulykke

– Det var min egen feil, sier Anders Öfvergård (49).

(Dagbladet): Den svenske «Sinnasnekker'n» Anders Öfvergård (49) er for tiden aktuell som programleder i realityprogrammet «Robinsonekspedisjonen» på Fiji.

Dagen før han dro til øya, delte han et bilde på Instagram som skremte fansen.

- På tide å starte innspillingen av Robinson. Håper jeg ikke skremmer vekk deltakerne, skrev «Arga snickaren» under bildet av øyet som så svært blodsprengt ut.

Saken fortsetter nedenfor.

Kommentarene haglet inn og bekymrete fans skrev spørsmål som «men hva i aller dager har du gjort?» og «ble du sint da hjernen sprakk?» mens en annen spurte «har du fått en kokosnøtt i hodet?»

Fikk lokal hjelp på Fiji

Nå avslører Anders til Aftonbladet at ulykken skjedde da han fikk et smertefullt møte med en tennisball.

- Jeg har spilt paddle tennis. Jeg skulle smashe ballen, får ballen på kanten av rekkerten og får den rett inn i øyet. Det var min egen feil, sier han til avisa.

Skaden fikk han i Sverige rett før avreise, og er fortsatt under behandling.

- Jeg dro rett til Sankt Eriks øyeklinikk. Her nede på Fiji var det en hokus pokus-gutt som ga meg en urteblanding å skylle øyet med. Så fikk jeg litt vondt i hodet, fikk noen blader som jeg dyttet inn i øret og så forsvant alt.

POPULÆR PROGRAMLEDER: Anders er kjent som programleder for «Sinnasnekker'n Sverige», som sendes på TVNorge. Foto: TVNorge.
POPULÆR PROGRAMLEDER: Anders er kjent som programleder for «Sinnasnekker'n Sverige», som sendes på TVNorge. Foto: TVNorge. Vis mer

- Jeg er jo litt gal

Anders, som nylig var med i svenske «Skal vi danse» gleder seg likevel til sin nye jobb som Robinson-programleder.

- Det har vært veldig dramatisk og hendelsesrikt, sier han om de første dagene.

Og om øyeskaden kommer til å påvirke innspillingen?

- Nei da, jeg kjører «evil eye.»

Før avreisen til Fiji, fortalte Anders til Expressen at han så fram til å være programleder.

- Det er jo en konkurranse og det har jeg sansen for. Det er relasjoner og konflikter. Jeg er jo litt gal, for jeg liker konflikter, sa han på TV4s høstlansering.