Isabella Löwengrip:

Sveriges største blogger om skilsmissen: - Turbulent

«Blondinbella» letter på sløret. 

SNAKKER UT: Den svenske toppbloggeren Isabella Löwengrip overrasket mange fans da hun i mai annonserte at hun skal skille seg. I et nytt blogginnlegg forteller hun om tida etter bruddet. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
SNAKKER UT: Den svenske toppbloggeren Isabella Löwengrip overrasket mange fans da hun i mai annonserte at hun skal skille seg. I et nytt blogginnlegg forteller hun om tida etter bruddet. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den svenske toppbloggeren Isabella Löwengrip, for mange også kjent som «Blondinbella», har de siste åra klart å sjokkere leserne Skandinavia rundt med personlige historier og hardtslående meninger.

Den 26 år gamle bloggeren kunngjorde i mai at hun og ektemannen Odd Spångberg skulle skille seg, etter å ha vært gift i fire år. Det var i en lang uttalelse på Instagram at bloggeren, som tjener rundt en halv million kroner i måneden på nettsiden sin, annonserte bruddet - til fansens forbauselse.

Nå, i et nytt blogginnlegg, tar 26-åringen bladet fra munnen om hvordan tida etter bruddet har vært. Hun beskriver den siste måneden som tøff og turbulent.

Löwengrip legger til at det likevel var perioden før avgjørelsen om separasjonen falt, som har vært den aller tøffeste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer