Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Isabella Löwengrip:

Sveriges største blogger om skilsmissen: - Turbulent

«Blondinbella» letter på sløret. 

SNAKKER UT: Den svenske toppbloggeren Isabella Löwengrip overrasket mange fans da hun i mai annonserte at hun skal skille seg. I et nytt blogginnlegg forteller hun om tida etter bruddet. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
SNAKKER UT: Den svenske toppbloggeren Isabella Löwengrip overrasket mange fans da hun i mai annonserte at hun skal skille seg. I et nytt blogginnlegg forteller hun om tida etter bruddet. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den svenske toppbloggeren Isabella Löwengrip, for mange også kjent som «Blondinbella», har de siste åra klart å sjokkere leserne Skandinavia rundt med personlige historier og hardtslående meninger.

Den 26 år gamle bloggeren kunngjorde i mai at hun og ektemannen Odd Spångberg skulle skille seg, etter å ha vært gift i fire år. Det var i en lang uttalelse på Instagram at bloggeren, som tjener rundt en halv million kroner i måneden på nettsiden sin, annonserte bruddet - til fansens forbauselse.

Nå, i et nytt blogginnlegg, tar 26-åringen bladet fra munnen om hvordan tida etter bruddet har vært. Hun beskriver den siste måneden som tøff og turbulent.

Löwengrip legger til at det likevel var perioden før avgjørelsen om separasjonen falt, som har vært den aller tøffeste.

- Bare å puste dypt

Bloggeren, som har to barn med eksen, skriver videre om lettelsen som kom over henne etter at det ble klart at hun og Spångberg skal gå hvert til sitt.

- Når beslutningen er tatt, er det noe som virkelig letter og det blir enklere å puste igjen. Men deretter kommer det en ny fase, med alt det praktiske og det å bryte år med rutiner, forteller hun.

Tobarnsmora legger ikke skjul på at det siste året har vært vanskelig for henne, og at hun er innstilt på at 2017 generelt sett kommer til å være et tøft år. Likevel prøver hun å se positivt på framtida:

- Jeg ser for meg at jeg befinner meg i en tsunami og at det bare er å puste dypt og stå stødig. Snart blir det bra, livet må bare legge seg litt og jeg ser ydmykt på dét at det tar tid, skriver hun i innlegget.

Blir boende i huset

Etter at bruddet ble kjent, kunne Löwengrip fortelle at hun kom til å bli boende i villaen som hun og ektemannen kjøpte sammen for to år siden, ifølge Aftonbladet.

Huset ligger på Lidingö utenfor Stockholm, og ble nylig taksert til 11,5 millioner svenske kroner, ifølge Lövengrips blogg.

Etter planen skal Spångberg bli boende i samme område etter å ha flyttet ut av parets felles hjem.

«Blondinbella» har fortalt på bloggen sin at hun er takknemlig for at hun har god nok økonomi til å beholde huset. Likevel innrømmer hun at det blir rart å ha så mye plass, helt for seg selv, mens barna bor hos faren sin.

- Det har fristet litt å kjøpe en leilighet i byen, for tanken på å sitte i et stort hus en uke uten barn kjennes litt vel stort og tomt. Men på den andre siden kjennes det klokest for barna å få beholde huset. Jeg får fylle det med venner i stedet de dagene. Jeg venner meg ok til det, skrev hun i et innlegg i slutten av mai.

Isabella Lövengrip har tidligere også fått mye oppmerksomhet for sine ærlige blogginnlegg.

Hun har blant annet skrevet om angst, om hvordan kroppen hennes har endret seg etter to svangerskap, om hetsen hun fikk mens hun gikk gravid i 2013, og om dramatiske sykehusinnleggelser.

Hele Norges coronakart