DYRE VANER: Brad Pitt liker å bruke penger, ifølge kilder som kjenner han godt. Her med kona Angelina Jolie på Berlin filmfestival.  Foto: Jens Kalaene / Scanpix.
DYRE VANER: Brad Pitt liker å bruke penger, ifølge kilder som kjenner han godt. Her med kona Angelina Jolie på Berlin filmfestival.  Foto: Jens Kalaene / Scanpix.Vis mer

- Svidde av 280 millioner på én time

Brad Pitt bruker angivelig penger i rekordfart.

(Dagbladet): Superparet Brad Pitt (52) og Angelina Jolie (41) lever et liv i sus og dus med sine seks barn, men nå begynner skuespillernes dyre vaner å ta litt av, sier en nær venn av paret til Radaronline.

Dyre vaner

Til nettstedet forteller nemlig Bill Ketterer, som er en god venn av Brad Pitt, at han har sett kameraten bruke vannvittige summer på kort tid.

- Brad troppet opp på en kunst- og møbelauksjon og brukte 280 millioner kroner på en time, så dro han hjem i privatflyet sitt, forteller Ketterer til Radar.

«Oceans 11»-stjernen elsker nemlig kostbare kunstverk og antikviteter, og svir av store beløp på samlingen.

Elsker kunst og håndverk

I et intervju med arkitektmagasinet Arcitectual Digest røper Brad Pitt at han har er veldig opptatt av kunst og design.

- Jeg er tiltrukket av møbeldesign og arkitektur. Da jeg fikk min første ordentlige lønnslipp som skuespiller, brukte jeg pengene på en en Craftsman-stol og en Frank Lloyd Wright «wannabe»-lampe, sier Pitt i intervjuet.

Se bilde av den karakteristiske lampen Brad Pitt er i besittelse av her:

- Har laget kruseduller

Selv har skuespilleren designet møbler i samarbeid med designeren Frank Pollaro.

- Jeg har laget kruseduller med idéer for bygninger og møbler siden tidlig på 1990-tallet, sier Pitt og fortsetter:

- Jeg er besatt av kvalitet, nesten sykelig. Det var denne besettelsen som introduserte meg for Frank Pollaro som er en håndverker av ypperste kvalitet og oppmerksom på alle detaljer.