Zendaya Coleman:

Svindyre smykker vekker oppsikt

Skuespilleren bar diamantsmykker fra luksusmerket Bulgari under årets Oscar-utdeling.

DYRE SAKER: Skuespiller Zendaya Coleman bar diamantsmykker fra det italienske merket Bulgari under årets Oscar-utdeling. Foto: Chris Pizzello / AFP / NTB
DYRE SAKER: Skuespiller Zendaya Coleman bar diamantsmykker fra det italienske merket Bulgari under årets Oscar-utdeling. Foto: Chris Pizzello / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag norsk tid gikk årets Oscar-utdeling av stabelen i Los Angeles. Årets utdeling var lagt til togstasjonen Union Station, der smått og stort av Hollywoods kjendiser dukket opp for å knive om de gjeve statuettene.

Det er likevel ingen tvil om at årets utdeling ble ganske så annerledes enn hva vi ellers er vant med. De fleste fulgte festlighetene hjemmefra, og kun et knippe gjester var til stede ved den fysiske utdelingen.

Rød løper ble det likevel - med god avstand mellom kjendisene. Da det var den amerikanske skuespilleren Zendaya Colemans (24) tur til å bade i blitsregnet fra fotografene, var det nok mange som sperret opp øynene litt ekstra.

24-åringen - kjent fra blant annet HBO-serien «Euphoria» - kom nemlig i en iøynefallende gul kjole fra den italienske motedesigneren Valentino. Kjolen var skreddersydd for anledningen, og på beina hadde hun pumps fra Jimmy Choo.

Ellevill verdi

I ettertid er det imidlertid 24-åringens smykker som har skapt flest overskrifter. Ifølge Harper's Bazaar er Colemans diamantsmykker, ringer og ørepynt verdt elleville 6 millioner dollar til sammen. Det tilsvarer nesten femti millioner norske kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer