- Svulsten er større enn først antatt

Toppbloggeren har både en god og en dårlig nyhet.

- BLIR FRISK: - På den ene siden så er jeg så utrolig glad over å få vite at jeg faktisk kommer til å være frisk etterpå, men på den andre siden så er jeg kjemperedd for hva som venter meg den kommende tida, skriver Marna Haugen Burøe i et nytt blogginnlegg. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
- BLIR FRISK: - På den ene siden så er jeg så utrolig glad over å få vite at jeg faktisk kommer til å være frisk etterpå, men på den andre siden så er jeg kjemperedd for hva som venter meg den kommende tida, skriver Marna Haugen Burøe i et nytt blogginnlegg. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- En ting er sikkert, jeg kommer til å huske hvert minutt av denne uka for resten av livet. Det har vært inn og ut av Radiumhospitalet, for prøver og undersøkelser. Gode nyheter og dårlige, skriver Marna Haugen Burøe (38) innledningvis i et nytt blogginnlegg.

Tidligere denne måneden fortalte toppbloggeren at hun har fått kreft i livmoren.

Siden har 38-åringen delt oppdateringer med fansen om sin helsetilstand - noe hun også gjør torsdag ettermiddag.

- Skikkelig nedtur

Haugen Burøe meddeler at hun har både en god og en dårlig nyhet.

«Først og fremst så er det ikke spredning i livmorhalskreften. Det var helt fantastisk å høre! Jeg skal altså ikke legge på røret i denne omgang og gjorde meg klar til å feire. Men så kom behandlingen. Det viser seg at svulsten er større enn først antatt og derfor må jeg nå gjennom intensiv stråling og cellegift en god stund fremover. Og den beskjeden gav meg en skikkelig nedtur», fortsetter hun.

Haugen Burøe legger videre ikke skjul på at hun er bekymret over hva som venter den kommende tida. Likevel finner hun støtte i dem rundt seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer