«Farmen kjendis»:

- Synd for alle parter

Konfliktsnivået har vært skyhøyt i årets «Farmen kjendis», og aller verst har det vært for Espen Thoresen. Søndag måtte han forlate konkurransen.

GODE VENNER: Espen Thoresen og Terje Sporsem kjenner hverandre godt fra utsida, og tvekampen ble derfor ekstra tung. Foto: Alex Iversen/TV 2
GODE VENNER: Espen Thoresen og Terje Sporsem kjenner hverandre godt fra utsida, og tvekampen ble derfor ekstra tung. Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var søndag klart for årets andre tvekamp i «Farmen kjendis» og som kjent fra tidligere uka var ikke førstekjempevalget konfliktfritt.

Det skyldes at Espen Thoresen (62) igjen måtte i ilden, etter å ha kommet helskinnet ut av tvekampen mot John-Arne Riise uka før.

Storbonde Lasse Matbergs (35) begrunnelse fikk flere til å stusse, og han ble av Thoresen anklaget for å ha «dobbel agenda».

- Ubehagelig

Men i kamp måtte han, og valget falt på Terje Sporsem (44) som andrekjempe. Sporsem valgte greina øksekast, og gikk til slutt seirende ut av duellen.

- Jeg synes det var ubehagelig å være i duell med én jeg kjenner såpass godt fra før. Uansett utfall ble det kjipt, sier Sporsem til Dagbladet.

Dagbladet har vært i kontakt med den 62 år gamle komikeren, som nå går inn i sidekonkurransen «Torpet kjendis». Han har kun én kommentar, av det sarkastiske slaget, til sin egen «Farmen kjendis»-exit.

- Valget var manipulert. Jeg vant med stor margin. Når det ser ut som jeg taper, er det fordi det er kryssklippet av mainstream media, jøder og George Soros, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer