Selena Gomez:

- Syns jeg er gal

Popstjerna åpner opp om eksene.

ÅPNER OPP: I forbindelse med en ny lansering, forteller popstjernen Selena Gomez nå om hvordan ekskjærestene hennes oppfatter henne. Her fotografert med eksen Justin Bieber i 2010. Foto: NTB Scanpix
ÅPNER OPP: I forbindelse med en ny lansering, forteller popstjernen Selena Gomez nå om hvordan ekskjærestene hennes oppfatter henne. Her fotografert med eksen Justin Bieber i 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Selv om Selena Gomez (28) har gjort det stort internasjonalt som både skuespiller og artist, er det ikke til å stikke under stol at hennes famøse av-og-på-forhold med Justin Bieber (26) fortsatt huskes godt. Sangfuglene var Hollywoods heiteste par fra de ble sammen i 2011, og helt til de slo offisielt opp i mars 2018.

Siden den gang har begge uttalt seg om hverandre, og det har ikke alltid vært i hyggelig ordelag. Det er likevel ingen grunn til å dvele ved fortida, spesielt fordi begge har funnet lykken på hver sin kant i ettertid. Han er gift med Hailey Bieber (23), mens hun har vært koblet til en rekke kjendismenn.

Blant dem The Weeknd (30), One Direction-stjerna Niall Horan (26), DJ Anton Zaslavski (31), artist Charlie Puth (28) og ikke minst Hollywood-stjerna Orlando Bloom (43). For tida er hun derimot singel.

- Mye arbeid

Gomez har imidlertid holdt seg opptatt med andre ting enn menn den siste tida. I forbindelse med at stjerna nå har gitt ut sitt eget sminkemerke, var hun innom en av videoene til skjønnhetsguruen NikkieTutorials.

Foruten å snakke om sminke og det profesjonelle livet, dyppet Gomez også innom flere private temaer i løpet av den 30 minutter lange samtalen, ifølge People.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer