Chris Rock

Syrlig stikk etter sjokket

Chris Rock skal ha vitset om Will Smiths famøse slag under et standup-show lørdag.

SLÅR: Will Smith slo komiker Chris Rock under årets Oscar-utdeling etter at Rock vitset om kona til Smith. Video: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under årets Oscar-utdeling i mars sendte Will Smith sjokkbølger gjennom kjendisverdenen da han løp opp på scenen og slo komiker Chris Rock.

Selv om flere måneder har gått har ikke Rock glemt slaget. Lørdag kveld sendte han nemlig et syrlig stikk i retning Smith i form av en vits på scenen i Madison Square Garden.

- Alle som sier at ord sårer har aldri blitt slått i ansiktet, skal Rock ha sagt ifølge Entertainment Tonight.

Vitsen skal ha kommet i forbindelse med et lengre segment om «cancel culture», skriver nettstedet.

ØYEBLIKKET: En sjokkert Chris Rock har akkurat blitt slått av Will Smith. Foto: Reuters/NTB
ØYEBLIKKET: En sjokkert Chris Rock har akkurat blitt slått av Will Smith. Foto: Reuters/NTB Vis mer

Smith sjokkerte publikum i salen og seerne hjemme da han gikk opp på scenen under Oscar-utdelingen, etter at Rock sa at han så fram til å se Jada Pinkett Smith i en oppfølger til «G.I. Jane» - en film fra 1997 hvor Demi Moore spiller en snauklipt soldat.

I 2018 ble Pinkett Smith diagnostisert med alopecia, en hudsykdom som gjør at håret slutter å vokse og faller av. Hun har vært åpen om sykdommen og forsøkt å avstigmatisere den og hjelpe andre i samme situasjon.

FORKLARTE SEG: Will Smith forklarte i talen sin om hvorfor han slo til komiker Chris Rock. Video: Dagbladet/AP. Vis mer

Smith har etter slaget beklaget til Rock og forklart hvorfor han gjorde det.

- Vold i alle dens former er giftig og destruktivt. Oppførselen min på gårsdagens Oscar-utdeling var uakseptabel og utilgivelig, skrev Smith i et Instagram-innlegg.

Han forklarte videre at vitser på hans bekostning er en del av jobben, men at en vits om Jadas medisinske tilstand var for mye for ham å bære, og at han dermed reagerte følelsesmessig.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer