Chris Rock og Amber Heard:

Syrlig stikk fra scenen

Chris Rock kom med stikk mot Amber Heard fra scenen under et standupshow.

KOM MED STIKK: Amber Heard får gjennomgå av Chris Rock. Foto: Jim Lo Scalzo/REUTERS/NTB
KOM MED STIKK: Amber Heard får gjennomgå av Chris Rock. Foto: Jim Lo Scalzo/REUTERS/NTB Vis mer
Publisert

Både komiker Chris Rock (57) og Amber Heard (36) er to navn som har blitt vesentlig mer omtalt de siste månedene.

Førstnevnte da han ble slått til av Will Smith (53) under Oscar-utdelingen i mars, og sistnevnte som for tida er i rettssak mot eksen - Johnny Depp (58).

SKANDALE: Filmanmelder Christopher Pahle mener Will Smith sin opptreden på Oscar er tidenes Oscar-skandale. Video: Dagbladet TV Vis mer

Depp saksøker for tida ekskona for ærekrenkelse, og i rettssaken har det kommet fram flere rystende detaljer. En av de mest framtredende episodene som har blitt omtalt i retten var da Heard la igjen en avføring fra et menneske på hans side i senga.

Dette har ikke gått ubemerket hen, og komikeren skal nå ha sett sin mulighet til å tulle med akkurat det i et av sine standupshow nylig. Det skriver flere internasjonale medier, deriblant Independent.

Ifølge nettstedet skal han blant annet ha sagt at man «skal tro alle kvinner - bortsett fra Amber Heard». Heard er nemlig saksøkt for å ha hevdet at Depp misbrukte henne da de var sammen.

- Hva i helvete driver hun med? Hun driter i senga hans! Hun har det bra, men hun er ikke bra, skal Rock ha sagt fra scenen, før han tok opp bæsje-episoden.

«Tissue gate»: Flere har reagert på hva Amber Heard gjorde med servietten under rettssaken mot Johnny Depp. Video: Reuters/Twitter. Reporter: Håvard T-L Knutsen Vis mer

- Hun bæsjer i senga hans. Når du bæsjer i noens seng, da er du bare skyldig i alt, vitset han.

Avslutningsvis poengterte komikeren at Heard og Depp fortsatt var sammen etter hendelsen.

Begge parter har forklart sin sak fra vitneboksen, og sterke anklager har kommet begge veier. Heard har blant annet forklart at eksmannen forgrep seg på henne ved å penetrere henne med ei spritflaske.

Depp har også fortalt om en hendelse hvor en spritflaske var involvert. Heard skal ha kastet flere flasker mot ham, slik at fingertuppen hans ble kuttet av.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer