Ta testen: er Norge Nord-Korea? Vinn skinnende stjerne!

Idol, Farmen, Anno, norske talenter eller hva med den store Nord-Korea-testen? Sjekk om du er kommunist eller høyrevridd med lodenfrakk.

FRAKKSJONIST: Nord-Korea er Norge eller er det omvendt? Nå kan De og deres familie ta testen. Foto:Zuma Press/NTB SCANPIX
FRAKKSJONIST: Nord-Korea er Norge eller er det omvendt? Nå kan De og deres familie ta testen. Foto:Zuma Press/NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nord-Korea aka Noreg (Dagbladet): Mange mener vi som bor i dette landet egentlig bor i Nord-Korea ettersom ingenting er lov i detta landet. Vår fantastiske og særs begavede høyreside med Odins venner har siden før krigen mente at Norge er en totalitær stat, beint ut kommunistisk fordi:

Ikke er det lov å drekka når du vil, ikke er det lov å røyke hvor du vil, ikke er det porno på tv, ikke er det lov å snyte på skatten, ikke er det lov å bære våpen, ikke er det lov å kjøre for fort, ikke er det lov å si akkurat det du mener om alle dem som kommer hit til detta landet for å snylte og ødelegge norsk kultur og vår ariske verdier, og ja, de har nok rett: Norge er Nord-Korea.

Også i de dager som nå henruller med støttedemonstrasjoner for vår helt egenrådige minister Sylvi Listhaug - hun som vi i pressen er ute etter i samlet flokk. Gjesp.

Men, vi som jobber i en puppekommunistisk papiravis (nettet er høyrevridd) hyller O store Ham som nylig sendte opp langdistanseraketten «Skinnende stjerne», Kim Jung-un, mannen som er ondskapens fyrstekake, den farligste despoten på denne siden av Rio Grande og onkel Donald Trump.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer