Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Ta testen: er Norge Nord-Korea? Vinn skinnende stjerne!

Idol, Farmen, Anno, norske talenter eller hva med den store Nord-Korea-testen? Sjekk om du er kommunist eller høyrevridd med lodenfrakk.

FRAKKSJONIST: Nord-Korea er Norge eller er det omvendt? Nå kan De og deres familie ta testen. Foto:Zuma Press/NTB SCANPIX
FRAKKSJONIST: Nord-Korea er Norge eller er det omvendt? Nå kan De og deres familie ta testen. Foto:Zuma Press/NTB SCANPIX Vis mer

Nord-Korea aka Noreg (Dagbladet):
Mange
mener vi som bor i dette landet egentlig bor i Nord-Korea ettersom ingenting er lov i detta landet. Vår fantastiske og særs begavede høyreside med Odins venner har siden før krigen mente at Norge er en totalitær stat, beint ut kommunistisk fordi:

Ikke er det lov å drekka når du vil, ikke er det lov å røyke hvor du vil, ikke er det porno på tv, ikke er det lov å snyte på skatten, ikke er det lov å bære våpen, ikke er det lov å kjøre for fort, ikke er det lov å si akkurat det du mener om alle dem som kommer hit til detta landet for å snylte og ødelegge norsk kultur og vår ariske verdier, og ja, de har nok rett: Norge er Nord-Korea.

Også i de dager som nå henruller med støttedemonstrasjoner for vår helt egenrådige minister Sylvi Listhaug - hun som vi i pressen er ute etter i samlet flokk. Gjesp.

Men, vi som jobber i en puppekommunistisk papiravis (nettet er høyrevridd) hyller O store Ham som nylig sendte opp langdistanseraketten «Skinnende stjerne», Kim Jung-un, mannen som er ondskapens fyrstekake, den farligste despoten på denne siden av Rio Grande og onkel Donald Trump.

På krisemøtet i FNs sikkerhetsråd denne helga slo et samlet råd fast at oppskytingen er et brudd på fire FN-resolusjoner og dermed er også Nord-Koreas viktigste røde blodsbror, Kina, med på fordømmelseslista sammen med Russland, Japan, UK, Frankrike, USA og selvsagt Norge med pipestemmen Brende i spissen.

NATO var også ute og fordømt ved sin øverste norske håndgranat.

Vi kaller Kim for tidenes underdog, selv om de fleste hunder dessverre er spist opp i Pyongyang, ettersom hans hardt prøvede folk står mutters putter alene. Hilsen anstrengt humorist.

 Litt merkelig hvis vi tenker på hvordan Kim og hans mannskap effektiv klarer å stenge grensene for alt og alle, her burde mange i dagens overgangsregjering ta lærdom av hvordan holde muslima unna én nasjons kultur, gater og verdier.

PS(T): Hadde vi resett O store Mammon II ville terningen vært skinnende stjerne.