Coronaviruset:

- Takk for at dere alle gjør det dere kan

Kongeparet deler hilsen.

TAKKER: Kongeparet har delt en hilsen til det norske folk på Instagram. Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff
TAKKER: Kongeparet har delt en hilsen til det norske folk på Instagram. Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I skrivende stund er over 1700 mennesker smittet av coronaviruset i Norge, og tallet stiger stadig. Derfor er det blitt satt i gang en rekke tiltak for å hindre at viruset sprer seg mer.

Også de kongelige påvirkes av coronaviruset, og kong Harald (83) og dronning Sonja (82) sitter for tida i hjemmekarantene på Kongsseteren. De har også avlyst alle sine kommende arrangementer.

I et innlegg på Instagram deler kongeparet nå en hilsen til folket.

«Takk for at dere alle gjør det dere kan - både ute i samfunnet og hjemme - for at vi skal komme oss gjennom dette sammen! Vi ønsker også å takke for alle hyggelige hilsener og omtanke», lyder hilsenen, som er delt sammen med et bilde av kongen og dronningen ute på tur.

I karantene

- Hans Majestet Kongen og Hennes Majestet Dronningen er i hjemmekarantene fra i dag. Dette som følge av Regjeringens nye tiltak mot koronaviruset. Både Kongen og Dronningen er symptomfrie. Hans Majestet Kongen vil lede statsråd i morgen via fjernmøteteknologi, og Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen vil delta i statsråd på Slottet, het det i en pressemelding fra slottet da kongeparet ble satt i karantene etter å ha deltatt på statsbesøk i Jordan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer