«Skal vi danse»:

Takk for dansen

Lørdag kveld måtte nok en deltaker legge danseskoa på hylla og forlate konkurransen.

SISTE DANS: Dennis Vareide har danset sin siste dans. Foto: Thomas Andersen / TV 2
SISTE DANS: Dennis Vareide har danset sin siste dans. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Dagbladet): Lørdag kveld var det nok en gang duket for dansekonkurranse, og enda en deltaker måtte reise hjem.

Forrige uke endte i en sjokkexit, da Anniken Jørgensen måtte trekke seg fra «Skal vi danse» etter å ha pådratt seg en lungebetennelse. Det ble imidlertid gjennomført en danseduell som normalt, hvor deltakeren som endte opp med færrest stemmer fikk med seg tre minuspoeng inn i denne uka.

Det ble Dennis Vareide.

I kveld havnet han i en danseduell mot Royane Harkati, likt som forrige lørdag.

I forkant av duellen sa youtuberen til Dagbladet at han var forberedt på å havne i duell, selv om han på ingen måte hadde gitt opp.

EMOSJONELT: Det ble emosjonelt under Maren Lundbys (27) dans i TV2s program Skal vi danse lørdag. Bilder med tillatelse fra TV2 Vis mer

-Hadde blitt feil

Etter en intens danseduell var det Dennis som fikk færrest stemmer, og dermed måtte takke for seg.

- Jeg er litt skuffa, og litt letta. Men jeg er veldig stolt over at jeg har kommet så langt som jeg har gjort. Også føler jeg det hadde blitt litt feil hvis jeg skulle komme videre og ikke Royane, så det går veldig fint, sier Dennis til Dagbladet.

- Hva skal du gjøre nå?

- I morgen skal jeg sove. Og så skal. jeg dra på fylla, og være med kjæresten min ikke minst. Det skal bli godt det også, forsikrer han.

UPOPULÆRT STUNT: Dennis Vareide, som for tiden er med i «Skal vi danse», er opprinnelig kjent fra YouTube. Og et av stuntene han har gjort for YouTube-kanalen førte til at han ble kastet ut fra IKEA: Reporter: Celina Morken Video/klipp: Steffen Pettersen Vis mer

-Elsker å se deg danse

Denne kvelden hadde nok flere av kjendisene sett fram til - temaet var nemlig «kjendisenes valg».

Forrige uke havnet Royane Harkati i danseduell. I kveld valgte hun imidlertid å gå tilbake til røttene sine. En miks av paso double og magedans ser vi ikke så ofte, men Royane og Ole Thomas Hansen imponerte dommerne.

- Gøy å se kombinasjonen, sa Trine Dehli Cleve.

- Du eide dette rommet. Jeg elsker å se deg danse, la Merethe Mørk Lingjærde til.

Kveldens første par ut danset seg til 28 poeng.

SVARER PÅ ROMANSERYKTENE: «Skal vi danse»-partnerne Royane Harkati og Ole Thomas Hansen svarer på romanseryktene som har oppstått, og intervjuet tar en brå vending. Video: Rød Løper Vis mer

Tårevått og rørende

Torsdag denne uka fortalte Maren Lundby at hun ikke stiller til OL i Beijing neste år på grunn av vektproblematikk. Hun har blitt hyllet over hele landet for sin åpenhet, og i kveld dediserte hun dansen sin til nettopp den avgjørelsen.

Dansen rørte «alle» og hun fikk stående applaus fra både publikum og dommere.

- Nå svever du. Dette var fantastisk, sa Morten Hegseth

Hun fikk 25 poeng for dansen.

Full pott

Magnus Moan benyttet sjansen til å danse for klima, og leverte en kraftfull showdans til publikums store begeistring.

- Du gir så mye av deg selv, sa Merethe.

RØK: Artist Alejandro Fuentes røk lørdag ut av «Skal vi danse». Slik beskriver han opplevelsen. Video: Karoline Pedersen Vis mer

- Det blir nesten litt for mye idrettsutøver.Litt gymtime, sa en kritisk Hegseth.

Magnus endte på 26 poeng.

Simon Nitsche rørte salen ved å danse til låta «Ein farfar i livet», og dediserte dermed dansen til både sin og sin dansepartner Helene Spillings avdøde bestefedre.

- Det var så nydelig.Fantastisk holdning, skrøt Trine.

- Det er et nydelig samspill mellom dere to, mente Merethe.

Duoen svingte seg til full pott hos dommerne, og er dermed det første paret i årets «Skal vi danse» til å få tre tiere.

UTE AV DANSEN: Joakim Kleven og Benjamin Jayakoddy må legge danseskoene på hyllen for denne gang etter sin sjokkexit fra «Skal vi danse» Video: Henriette Eilertsen Vis mer

Personlig rekord

Dennis Vareide og Lillian Aasebø danset til «Spiderman», etter ønske fra førstnevnte. Det var mye show, men dommerne var kritiske.

- Du mister deg halvveis, men det er noen partier som er bedre, sa Morten.

- Du startet forsåvidt greit, men så får du noen hopp på slutten og jeg tenker nei nå flyter alt litt i samme suppa, sa Trine.

Det ble 16 poeng.

Øyvind «Vinni» Sauvik valgte å danse til sangen «Karusell», og dediserte dansen til «Skal vi danse»-opplevelsen - som er litt som en karusell følelsesmessig, og ikke minst til dansepartneren Rikke Lund. Sammen fanget de publikums oppmerksomhet, og fikk stående applaus fra hele salen.

- Hadde jeg ikke sittet fast her hadde jeg hoppet opp, løpt over bordet og gitt deg en klem, åpnet Merethe. Du tok meg fra første sekund! Denne danseformen kler deg helt perfekt.

Dette sier kjæresten til Santino, Evelina Moholt, om at han danser tett med andre lørdag etter lørdag i «Skal vi danse». Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

Det førte til 27 poeng og personlig rekord.

Siri Avlesen-Østli er sportsanker for TV 2, og er med det én av få kvinner i et relativt mannsdomiert yrke. I kveld danset hun en forrykende paso double for «alle kvinner og jenter der ute som står opp for seg selv».

Og girlpower ble det. Siri leverte en kraftfull og sterk dans, til stor begeistring for publikum og dommere.

- Jeg følte jeg var på rockekonsert, brølte Morten.

- I dag hadde du helt perfekt bruk av energi, stemte Trine i.

Siri og Tarjei imponerte alle, og ble par nummer to for kvelden med 30 poeng.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer