Petter og Gunhild Stordalen:

Takker for omtanken etter bruddet

Petter og Gunhild Stordalen deler innlegg på Instagram.

TAKKER PÅ INSTAGRAM: Tirsdag delte både Petter og Gunhild Stordalen sine første innlegg på Instagram etter bruddet. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
TAKKER PÅ INSTAGRAM: Tirsdag delte både Petter og Gunhild Stordalen sine første innlegg på Instagram etter bruddet. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag, to dager etter at Gunhild (40) og Petter Stordalen (56) delte nyheten om at de går hver til sitt, takker de begge for støtten de har fått de siste dagene på Instagram.

«Takk for alle de varme tankene. Vi går kanskje hver vår vei, men vi vil alltid støtte hverandre - som bestevenner og støttespillere», skriver Gunhild til et bilde av de to.

Petter skriver på sin side følgende:

«Tusen takk for alle hyggelige meldinger, støtte og omtanke de siste dagene. Det varmer. Det går fint med oss begge».

En rekke kjendiser har likt eller kommentert Instagram-innleggene, deriblant Synnøve Skarbø (49) og Jan Thomas (52) - som har lagt igjen hjertesymboler. Dattera til Petter, Emilie Stordalen (27), Tone Damli (31), Harald Rønneberg (46), Charlotte Spetalen (45), Elisabeth Andreassen (61), Nils-Ingar Aadne (37) og Tiril Eckhoff (29) er blant dem som har lagt igjen likerklikk.

Innleggene kommer en dag etter at Petter Stordalens tradisjonelle «mandagshilsen» uteble fra profilen hans. Hotellkongen har nemlig blitt kjent for å legge ut en Instagram-video hver mandag, der han ønsker følgerne sine en god start på uka.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer