Ørjan Burøe og Marna Haugen skilles:

Takker for støtten: - Heier på deg

I går avslørte Ørjan Burøe og Marna Haugen til Dagbladet at de går hver til sitt etter 18 år.

GODT VENNSKAP: Selv om Marna og Ørjan går hver til sitt beholder de det fine vennskapet. Her avbildet under finalefesten for «Farmen kjendis» i 2017. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
GODT VENNSKAP: Selv om Marna og Ørjan går hver til sitt beholder de det fine vennskapet. Her avbildet under finalefesten for «Farmen kjendis» i 2017. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I går kom nyheten om at influenser Marna Haugen (40) og komiker Ørjan Burøe (47) går hver til sitt etter 18 år. Det bekreftet de overfor Dagbladet.

Nå takker Burøe for støtten etter bruddet. Det gjør han på Instagram.

«Tusen takk for mange hyggelige meldinger det siste døgnet. Selv om vi ikke er mann og kone, vil vi alltid være mamma og pappa og familie for guttene våre», skriver han innledningsvis.

«Marna, du har vært en klippe i livet mitt og jeg er så stolt over alt du har fått til! Jeg heier på deg fra sidelinja og ønsker deg det beste i livet», fortsetter han.

Kort tid seinere deler også Haugen et innlegg på Instagram.

«Tusen takk for så mange fine meldinger. Ørjan og jeg har det bra begge to, selv om det føles som å miste en kroppsdel så vil vi alltid være familie og i livene til hverandre», skriver hun, og legger til:

«Nå ser vi framover mot et nytt kapittel i livet, som foreldre og veldig gode venner. Jeg er glad i deg, Ørjan».

Lang prosess

Overfor Dagbladet forklarte paret at det hadde vært en lang prosess.

- Men så kom vi bare til et punkt der vi ble enige. Begge tenkte nok innerst inne at den andre ikke ville være helt enig i at brudd var løsningen, men så var vi faktisk det. Det var en enorm lettelse å oppleve, fortalte Haugen, før Burøe raskt la til:

BRUDD:TV-profil Mario Riera bekrefter brudd med kjæresten. Reporter: Kine Falch Foto/redigering: Steffen Pettersen Vis mer

- Og litt rart.

Det kan ligge mange årsaker bak en skilsmisse, men det tidligere paret avslørte at det ikke ligger noe dramatikk bak valget de tok.

- For oss var det bare at vi gjennom lang tid hadde vokst fra hverandre. Og da får man til slutt kalle en spade for en spade. Det er ikke så mye mer å gjøre med det, og vi har prøvd mange ganger å få det til å fungere, sa Haugen.

Paret la ikke skjul på at de 18 åra de har vært et par har betydd mye.

- Det er et omfattende og stort valg vi har tatt, la Burøe til.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer