Carina Dahl:

Takker for støtten etter åpenheten

- Det var målet mitt med å takke ja til å snakke om dette, sier Carina Dahl.

TAKKER: Carina Dahl åpnet seg om at hun hadde fått fjernet en svulst i hodet. Nå rennes hun ned av støttende meldinger. Foto: Privat
TAKKER: Carina Dahl åpnet seg om at hun hadde fått fjernet en svulst i hodet. Nå rennes hun ned av støttende meldinger. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fredag kveld møtte Dagbladet Carina Dahl (34) hjemme hos henne i Oslo. Den norske artisten og tv-profilen kunne fortelle at hun for bare to uker siden fikk fjernet en svulst i spyttkjertelen, som hun hadde gått med i mange år.

34-åringen oppfordret samtidig andre til å sjekke seg mer jevnlig hos legen, og det siste døgnet har hun mottatt en rekke støttende meldinger.

«Må starte med å si at jeg er frisk og har det veldig bra. Men jeg kan også si at det har vært noen spesielle måneder. Folk har vel ikke skjønt noen ting, da jeg har vært så utrolig mye hjemme og hatt et lite tempo i forhold til vanlig», skriver hun innledningsvis på Instagram lørdag.

Videre skriver Dahl at hun ikke ønsket å informere andre enn sine nærmeste før dele var gjennomført. I samme innlegg forklarer hun om prosessen hun har vært gjennom, og takker for de utallige meldingene hun har fått etter at saken om henne ble publisert.

«Det var ikke meningen å sjokkere/skremme alle venner, bekjente og følgere med dette som jeg har holdt hemmelig, men nå synes jeg ikke det er mer enn rett å bruke dette til noe godt, og til å oppfordre folk til å følge med på kroppen sin, ta vare på den og å kjøre en årlig EU-kontroll på den - på samme måte som på bilen sin», skriver hun videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer