Marna Haugen Burøe:

Takker for støtten etter kreftbeskjeden

- Fuck cancer.

TAKKER: Onsdag kveld fortalte blogger Marna Haugen Burøe at hun har fått kreft. Nå takker hun for støtten etter sjokkbeskjeden. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
TAKKER: Onsdag kveld fortalte blogger Marna Haugen Burøe at hun har fått kreft. Nå takker hun for støtten etter sjokkbeskjeden. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det er kjempevanskelig å skrive dette. Da blir det liksom sant. Det er så mye enklere å pakke det vekk og slippe å forholde seg til vonde fakta mens i realiteten så gjør det det hele bare verre, for man blir så tung og mørk innvendig, skrev toppbloggeren Marna Haugen Burøe, også kjent som «Komikerfrue», på bloggen sin onsdag kveld.

Åpenhjertig fortalte 38-åringen at hun hadde fått kreft i livmoren.

Den sjokkerende nyheten fikk enorm oppmerksomhet i bloggerens kommentarfelt på Facebook, og det er mange som sender sine varmeste tanker til Marna og familien.

Kjærlighet og støtte

Seinere onsdag kveld delte Marna et bilde på Instagram hvor hun klemmer en hest, men det er selve teksten som har fått størst oppmerksomhet. Der takker hun nemlig for all støtte hun har fått etter at hun delte blogginnlegget.

- Tusen takk for all kjærleiken. Fuck cancer, skriver hun.

Også her er det mange som viser sin støtte og medfølelse.

- Sender deg en varm klem, og all verdens gode tanker med et solid dryss positiv energi, skriver blogger Kristin Gjelsvik (32).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer