Ben Affleck:

Takker skandalefilm for J-Lo

Hollywood-paret forelsket seg under innspillingen av Afflecks filmflopp i 2003.

FANT TILBAKE: Ben Affleck og Jennifer Lopez overrasket alle da de fant tilbake til hverandre i 2021. Foto: Kevin Winter/Getty Images/AFP/NTB
FANT TILBAKE: Ben Affleck og Jennifer Lopez overrasket alle da de fant tilbake til hverandre i 2021. Foto: Kevin Winter/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Publisert

2021 bød på mye rart. Coronapandemien, som mange trodde skulle opphøre så snart nyttårsrakettene stilnet, fortsatte som om kalkunen aldri var blitt fortært.

Folks generelle misnøye trengte derfor en opptur, og den kom fra uventet hold. Ben Affleck (49) og Jennifer Lopez (52), som var et par på starten av 2000-tallet, hadde funnet tilbake til hverandre.

Etter at diverse kilder hadde sladret til tabloidpressen, og paparazziene hadde fanget ettertraktede klinebilder, kunne Lopez selv dele et intimt øyeblikk med sin nye gamle kjæreste, og forholdet var et faktum.

Siden har de to dukket opp på flere røde løpere, og delt glimt av hverandre i sosiale medier. De har på en annen side ikke snakket om hvordan det gikk til at de havnet tilbake i hverandres armer.

- EKLE: Chrissy Teigen kritiserer Ben Affleck og Matthew Perry etter at disse videoen av dem sirkulerer på nettet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Og svaret på det må vi nok vente på fortsatt. Det som imidlertid er kjent er hvordan de først forelsket seg - i 2003. Affleck lar seg nemlig intervjue i Entertainment Weekly, hvor han snakker om karrieren.

Her blir også filmen «Gigli» tema, hvor Affleck hadde hovedrollen. Den fikk totalslakt, noe som var vanskelig for den da 28 år gamle Affleck.

- Den skapte mye negative følelser i folk om meg. Det er et aspekt av folk jeg fikk se som var trist og vanskelig, det var deprimerende og fikk meg virkelig til å sette spørsmålstegn ved ting, jeg var skuffet og hadde mye tvil om meg selv, sier han.

Videre forteller han at filmen i stedet ble et vendepunkt, da han begynte å regissere filmer i stedet. Som kjent gjør han stor suksess i Hollywood både som regissør, produsent og skuespiller.

Det er også en annen grunn til at Affleck ikke angrer på skandalefilmen.

- Jeg fikk møte Jennifer, og relasjonen til henne har vært veldig meningsfylt for meg i livet mitt, sier han enkelt.

«Bennifer»-fansen får altså ikke noe dypdykk i forholdet, men det ser etter alt å dømme ut som om Hollywood-paret har det bra.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer