Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Sean Penns sønn Hopper Penn:

Takket stjernefaren for redningen. Nå er Hopper Penn (24) i alvorlig trøbbel igjen

Arrestert for besittelse av narkotika.

I TRØBBEL: Sønnen til Sean Penn, Hopper Penn, skal slite med å holde seg rusfri. Her er Sean Penn sammen med sønnen Hopper Penn og dattera Dylan Penn. Foto: NTB Scanpix
I TRØBBEL: Sønnen til Sean Penn, Hopper Penn, skal slite med å holde seg rusfri. Her er Sean Penn sammen med sønnen Hopper Penn og dattera Dylan Penn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den 24 år gamle skuespilleren Hopper Penn, som er sønn av det tidligere stjerneparet Sean Penn (57) og Robin Wright (51), er ute i hardt vær.

Onsdag ble nemlig han og venninnen, skuespiller Uma von Wittkamp, arrestert i Nebraska for oppbevaring av marihuana, sopp og reseptbelagte piller, melder TMZ.com.

Duoen ble stoppet av politiet etter at de unnlot å gi signal mens de kjørte, og i løpet av samtalen oppdaget politimannen at paret virket ruspåvirket og gjennomsøkte bilen.

Ifølge en representativ for politiet i Nebraska skal politiet ha stoppet Penn kvart på fire onsdag ettermiddag, skriver E!.

Saken fortsetter under:

PÅ LERRETET: I filmen The Last Face fra 2016 spilte Hopper Penn mot Charlize Theron. Foto: NTB Scanpix.
PÅ LERRETET: I filmen The Last Face fra 2016 spilte Hopper Penn mot Charlize Theron. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Ifølge nettstedet skal politiet ha funnet 14 gram marihuana, fire piller amfetamin og tre gram sopp.

Hopper har slitt med narkotikamisbruk tidligere, og i fjor sto han fram offentlig og takket sin berømte far for all kjærlighet og hjelp til å bli rusfri.

Var avhengig av crystal meth

Det var i et intervju med ES Magazine at 23-åringen avslørte at avhengigheten til crystal meth nesten fikk ham til å havne på gata.

- Det var ganske ille. Jeg ble tatt flere ganger mens jeg drev med ting. Enten det var av foreldrene mine eller politiet, fortalte han, ifølge People.com.

Hopper innrømmet videre at han hang i et dårlig miljø og gikk fra å røyke hasj til å begynne med crystal meth.

- Jeg prøvde mye forskjellig, men meth var hovedsaken til at det gikk så dårlig med meg.

Etter et ultimatum fra sin far gikk den unge skuespilleren til slutt med på å skaffe seg hjelp.

- Jeg sjekket inn på rehab etter at jeg våknet opp på et sykehus og min far sa til meg: «Hva velger du: Avvenning eller en bussbenk?». Takk og lov at jeg kom meg ut av det for det var den verste tiden i livet mitt, sa han til ES Magazine, ifølge People.

Tok skilsmissen hardt

Fra 1996 til 2010 var Sean Penn og «House of Cards»-stjernen Robin Wrightgift, og sammen fikk de dattera Dylan Penn (26) og sønnen Hopper Penn.

Bruddet mellom foreldrene gikk hardt inn på begge barna.

- Helt ærlig, så var jeg ganske sint. De hadde gått fra hverandre tidligere også og så skjedde det igjen. Så for meg var det litt sånn, kan dere bestemme dere? fortalte han i intervjuet.

Her med storesøstera Dylan:

It's a family affair

Et innlegg delt av Dylan Penn (@iamdylanpenn)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!