Jeremy Clarkson:

- Takknemlig for mobbingen

Den tidligere «Top Gear»-programlederen åpner seg om en vanskelig barndom.

ÅPNER OM MOBBING: Jeremy Clarkson forteller at skoletida ikke var lett. Foto: Matt Dunham / AP / NTB
ÅPNER OM MOBBING: Jeremy Clarkson forteller at skoletida ikke var lett. Foto: Matt Dunham / AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For mange bilentusiaster er britiske Jeremy Clarkson (60) et meget kjent ansikt. Clarkson ledet lenge et av BBCs mest populære programmer, nemlig «Top Gear», sammen med James May (57) og Richard Hammond (51).

Programlederen ble populær blant TV-publikummet, men skal imidlertid ikke ha vært fullt så populær i sin barndom.

- Det var grusomt

60-åringen er visstnok takknemlig for at han ble mobbet på skolen. For det har gjort at han er den han er i dag, forteller han i en podkast med Andy Jaye.

I podkasten snakker den tidligere «Top Gear»-programlederen om at han gikk på kostskole i England, og at det ikke var en god opplevelse. Likevel er han i dag glad for at han gikk gjennom det.

- Jeg tror det strammet meg opp og fikk meg til å være fornuftig. Jeg er klar over at for veldig mange mennesker er mobbing grusomt, men det var det ikke for min del. I hvert fall ikke veldig, sier han.

- Jeg mener, det var grusomt å bli utsatt for det, men når jeg ser tilbake, er jeg takknemlig for hvordan jeg ble som følge av det, hvis det gir mening.

Han endte opp med å bli utvist fra skolen, og samme dag møtte han sjefen i lokalavisa, som lurte på hva som hadde skjedd. Da Clarkson fortalt at han var blitt utvist, skal vedkommende ha sagt: «Ja, men da må du jo bli journalist.»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer