Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Wendy Williams:

Talkshow-stjerna var rusa på jobb: - Fikk ikke sparken fordi jeg skapte lyttertall

Mener det er et mirakel at hun kom seg ut av avhengigheten.

RUSPROBLEMER: Wendy Williams forteller åpenhjertig om sin trøblete fortid med rus. Foto: NTB Scanpix
RUSPROBLEMER: Wendy Williams forteller åpenhjertig om sin trøblete fortid med rus. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den amerikanske talkshow-stjerna Wendy Williams (54) har hatt stjerner som Amy Schumer (37), Lindsay Lohan (32), Eva Longoria (43) og Ashley Graham (30) som gjester på sitt mye omtalte talkshow, «The Wendy Williams Show».

Likevel er det alle furorene hun har skapt med flere av verdens største stjerner hun trolig har fått mest oppmerksomhet for. Blant annet har hun kommet skeivt ut med både Kim Kardashian (37) og hennes yngre søster Kylie Jenner (20).

Rusa på jobb

På skjermen virker tv-verten tilsynelatende svært selvsikker.

Men i et nytt intervju med Entertainment Tonight avslører Williams at hun ikke bestandig har hatt det like lett. Åpenhjertig forteller hun nemlig om kokainavhengighet, og hvordan avhengigheten oppsto da hun jobbet i radio.

- Jeg var en fungerende stoffmisbruker. Jeg gjorde all jobb i tide, og alle kolleger, inkludert sjefer, visste om det, sier hun, og avslører hvorfor hun ikke fikk sparken.

- Du skjønner, jeg tok høretelefonene mine, gikk arrogant inn i studio og truet dem med å sparke meg, for det var jeg som sto for lyttertallene, sier hun.

DEISER NED: Wendy Williams ble altfor varm i halloween-kostymet sitt. Da gikk det i svart. Video: CNN Vis mer

Videre innrømmer Williams hvordan hun opprettholdt sin ville livsstil samtidig som hun kom seg på jobb, hver eneste dag.

- En fungerende stoffmisbruker har flere vekkeklokker, du er organisert. Det er et mirakel at jeg klarte å stoppe, fortsetter hun.

I dag bruker derimot 54-åringen sine erfaringer som stoffmisbruker til å hjelpe andre til å unngå og gjøre samme feil som henne.

Hun har ifølge nettstedet innledet et samarbeid med The Hunter Foundation, for å lansere kampanjen «Stay Here», som er utarbeidet for å bekjempe rusmiddelavhengighet og rusmisbruk i samfunnet.

Baby-kritikk

Den frittalende TV-stjerna er ikke ukjent for å skape overskrifter i media.

Da verden fikk nyss om graviditeten til Kylie Jenner, var Williams kjapt ute med å kritisere 20-åringen.

Ifølge US Weekly uttalte Wendy i talkshowet sitt i januar at babyen kom til å se ut som den «gamle» versjonen av Kylie, hvor hun refererte til at 20-åringen har fikset mye på utseendet sitt.

Wendy uttrykte også sin skepsis rundt graviditeten til realitystjerna på grunn av hennes unge alder.

- Hun er bare 20 år. Husker dere at dere var 20 år? Du ønsket ikke å få barn. Hennes 20 år er mer som 35 år, fordi hun har vokst opp på tv foran hele verden. Og hun har midtlivskrisen allerede, sa Williams, før hun kom med nok et spark mot Kylie.

- La meg fortelle deg én ting. Du kan gjøre akkurat hva du vil med utseendet ditt, men babyen kommer fortsatt til å se ut som den gamle versjonen av deg selv.

Oppmerksomhet

Jenner er imidlertid ikke den eneste fra den berømte Kardashian-Jenner-klanen som har fått gjennomgå av Williams.

54-åringen gikk også hardt ut mot 20-åringens eldre søster Kim Kardashian. Williams kommenterte et dristig bilde «Keeping Up With The Kardashians»-stjerna la ut.

37-åringen har tilsynelatende aldri brydd seg om hva folk tenker om verken henne eller kroppen hennes.

Det har hun gjort klinkende klart opptil flere ganger ved å dele lettkledde bilder på Instagram-profilen sin.

I januar delte Kim flere halvnakne bilder, og det ble ikke tatt like godt imot av alle.

- Kim, det er tydelig at Kanye ikke gir deg nok oppmerksomhet. Du prøver desperat å holde deg i rampelyset, uttalte Wendy under et av showene sine, ifølge US Weekly.

📸

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Svimte av på tv

I november skapte Williams overskrifter verden over, da hun svimte av under sin egen direktesendte tv-sending. Det kom seinere fram at det var hennes store og tunge halloween-kostyme, en parykk, krone og kjole som minnet om den New Yorks velkjente frihetsgudinne bærer, som fikk henne til å gå i bakken.

Hun la seinere en beskjed ut på sin egen Twitter-konto, der hun skrev at alt gikk bra henne, mens sjokkerte seere i studio og hjemme i stua lurte på hvordan dette kunne skje.

Da 54-åringen senere adresserte hendelsen, begynte den profilerte programlederen med å avkrefte at det var et stunt seerne fikk presentert.

- Mange mennesker trodde det hele var en vits. At jeg besvimte på settet. Du vet at jeg ikke ønsker å falle. Jeg er en høy dame, og det er en lang vei ned. Jeg er også en kvinne i en bestemt alder, så jeg ville ikke brekke noe. Jeg gjør ikke stunt for dere, fortalte hun på direkten.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!