Kim Kardashian:

Talte i to timer: - Smakløs

Holdt nylig foredrag på amerikansk prestisjeuniversitet.

KRITISERES: Nylig ble Kim Kardashian invitert til prestisjeskolen Harvard, for å holde foredrag, til kritikk fra flere. Foto: Stephen Lovekin / REX / NTB
KRITISERES: Nylig ble Kim Kardashian invitert til prestisjeskolen Harvard, for å holde foredrag, til kritikk fra flere. Foto: Stephen Lovekin / REX / NTB Vis mer
Publisert

Titt og ofte inviterer prestisjeuniversitetet Harvard inn kjente fjes, for å holde foredrag om hva enn det måtte være som opptar dem.

Det var likevel ikke mange som hadde troen da realitystjerne Kim Kardashian (42) nylig gjestet universitetet for å snakke om milliardforetaket SKIMS.

HÅR: Kim Kardashian er kjent for å endre hårfrisyre jevnlig, men slik har du aldri sett henne. Video: Rød Løper/Jenny Emilie Aas Vis mer

- Hysterisk

Verken menneskene i kommentarfeltene eller fans er nemlig spesielt imponerte over det Kardashian leverte i foredraget sitt i Boston.

Ifølge NBC10 Boston var det flere av de oppmøtte studentene som nøt det nesten to timer lange foredraget om klesmerket SKIMS - som er verdt over 3,2 milliarder dollar.

Følgerne ser imidlertid ikke ut til å være særlig begeistret for invitasjonen til den «talentløse businesskvinnen».

«Dette er hysterisk. Kim Kardashian kan ikke engang stave Harvard», skriver en på Twitter, ifølge New York Post.

«Kim Kardashian ble født inn i rikdom. Prøvde å bruke en sexvideo til å starte skuespiller- og sangkarriere. Ingen av delene fungerte. Kim var rik nok til å få et manus til et realityprogram til å fungere, fordi hun og familien hennes er skamløse. Harvard er like smakløse som Kardashian-familien nå», skriver en annen.

«Ordene 'Kardashian' og 'Harvard' burde aldri være i samme setning. Noen gang», skriver en tredje, mens en fjerde påpeker hvor «uverdig det må føles å betale tusenvis i skolepenger, for så å ende opp med Kardashian som gjesteforedragsholder».

GÅR VIRALT: En snutt av Kim Kardashian på restaurant i Milano går nå sin seiersgang på sosiale medier. Det er ett spørsmål seerne reagerer på. Video: The Kardashians/ Disney Plus. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

- Veldig spennende

Flere stusset videre på hva slags råd 42-åringen ga, ettersom hun selv ikke har en universitetsgrad. Kardashian studerer for tida jus.

En student forteller imidlertid til NBC10 Boston at hun lærte flere ting av besøket.

- Mange respekterer henne ikke, tror jeg, som en som styrer et multimillion-foretak. Bare det å lære fra en som har bygget opp en så vellykket virksomhet var veldig spennende, og jeg mener det var spesielt å ikke ha noen kameraer til stede i rommet, så vi kunne ha de ærlige samtalene, sier studenten.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer