<strong>ELSKER LIVET SOM TANTE:</strong> Programleder Katarina Flatland fikk sin første niese for noen få uker siden. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
ELSKER LIVET SOM TANTE: Programleder Katarina Flatland fikk sin første niese for noen få uker siden. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Katarina Flatland

Tantelivet ga Flatland ideer: - Jeg får lyst på egne barn

Katarina Flatland er overbegeistret for sin nye niese.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Tidligere i høst kunne Se og Hør melde at programleder Hallvard Flatland (60) hadde blitt bestefar for første gang, etter at hans eldste datter Bettina (30) ble mamma.

Dermed ble også programlederdatteren hans, Katarina Flatland (28), tante.

Under «Skal vi danse»-sendingen lørdag kveld var hun til stede i TV 2-studioet, ettersom hun var blant de tidligere dansedeltakerne som bidro i ukas spesialsending av programmet.

<strong>DANSETRIO:</strong> Flatland danset som gjest på laget til Erik Follestad lørdag kveld. Trioen gikk for å tolke låta «YMCA». Foto: Thomas Reisæter / TV 2
DANSETRIO: Flatland danset som gjest på laget til Erik Follestad lørdag kveld. Trioen gikk for å tolke låta «YMCA». Foto: Thomas Reisæter / TV 2 Vis mer

Og overfor Dagbladet fortalte hun begeistret om sin nye tilværelse som tante for niesen Alexandra:

- Hun er selvfølgelig helt perfekt, og hele familien er enig om at hun er den vakreste babyen vi har sett! Så det har vært helt utrolig, vi nyter tilværelsen, hele familien.

«Øver seg» som tante

Katarina Flatland legger til at det å skulle holde en nyfødt, forsvarsløs baby i armene, var noe hun faktisk tok på strak arm.

- Jeg ble vant til det da hun kom, egentlig. Da falt det seg veldig naturlig, sier hun.

«Jakten på kjærligheten»-programlederen legger heller ikke skjul på at hun ikke lar storesøsteren og kjæresten hennes, Hans-Christopher Østby, få nyte livet med babyen sin i ro og fred:

- Jeg er der hver dag! Jeg må jo det, utbryter hun lattermildt.

Selv er TV 2-profilen forlovet med samboeren Harald Meling Dobloug (28), og nylig avslørte hun på Instagram at bryllupet skal stå neste sommer. Og etter alt å dømme blir det bryllupsklokker før eventuelle barneskrik for deres del.

- Får du lyst på egne barn også?

- Ja, det er klart man gjør det! Men nå føler jeg meg veldig heldig som egentlig bare får kose meg som tante. Så jeg får den beste starten på livet med barn. Jeg får rett og slett prøve meg litt i rollen, sier hun til Dagbladet

<strong>NÆRT FORHOLD:</strong> Katarina og Bettina Flatland. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
NÆRT FORHOLD: Katarina og Bettina Flatland. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer

Personlig brudekjole

På Se og Hørs Kjendisgalla i fjor høst, kunne den populære programlederen fortelle at hun og samboeren ikke kom til å gifte seg før i 2018.

- Datoen er satt til en gang i 2018, fordi 2017 rett og slett er litt hektisk. Men det er veldig deilig å ha satt en dato, slik at vi kan planlegge enda mer ut fra dette, sa hun til Se og Hør.

I samme intervju innrømmet 28-åringen at hun syntes det var litt spesielt å omtale kjæresten som «sin forlovede».

- Det er ofte litt unaturlig, men jeg prøver likevel å si det så ofte jeg kan, for det er jo stas, fortalte hun.

Og i «Skal vi danse»-studio lørdag kveld, kunne TV-profilen fortelle at hun er i gang med å planlegge brudekjolen sin.

- Jeg får sydd en egen brudekjole, men jeg skal bruke elementer fra mammas brudekjole, slik at den blir litt personlig, da. Det synes jeg er veldig koselig, sier Flatland.

Saken fortsetter nedenfor.

Denne absurde trioen er straks å se på en TV nær deg! 👮‍♀️👷💃🏻@skalvidansetv2 @erikfollestad @lillianaasebo

Et innlegg delt av Katarina Flatland (@katarinaflatland)

Skal gifte seg i utlandet

Skuespiller, programleder og designer Jenny Skavlan (31) fikk mye oppmerksomhet for brudekjolen sin da hun og Thomas Gullestad (36) giftet seg i 2014.

«Sy om»-profilen hadde nemlig designet kjolen sammen med moren sin, og brukt vintage-elementer for å gjøre den helt spesiell. Skavlan har også sydd om gamle brudekjoler til nye kreasjoner for andre.

Katarina Flatland forsikrer imidlertid om at Jenny ikke har en finger med i spillet når det gjelder hennes brudekjole:

- Nei, jeg skal ikke gi henne den vanskelige jobben! Det skal hun få slippe, sier hun.

I et intervju med Se og Hør nå i sommer, røpet programlederen for øvrig at hun og samboeren hadde funnet lokale til bryllupsdagen sin - i utlandet.

- Vi har ordnet noen ting hittil. Vi har satt dato og sted, også har vi faktisk sendt ut invitasjoner. Det er veldig, veldig hyggelig. Men det er mye som gjenstår. Det er jo så mye som må ordnes. Det er ikke så veldig enkelt å planlegge et bryllup i utlandet, sa Katarina Flatland den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer