Martine Lunde:

Tapte 200 000 på leasingbil

Blogger Martine Lunde har leaset en bil i tre år uten å bruke den. 24-åringen har nemlig ikke lappen.

DYR AFFÆRE: Martine Lunde gikk til anskaffelse av en splitter ny bil for tre år siden. Det viste seg å bli en svært dyr affære. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
DYR AFFÆRE: Martine Lunde gikk til anskaffelse av en splitter ny bil for tre år siden. Det viste seg å bli en svært dyr affære. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Blogger og TV-profil Martine Lunde (24) er en dame med mange jern i ilden. De seinere åra har hun vært å se både i «Farmen Kjendis» og «Skal vi danse», og hun har også vært programleder for sminkeserien «Glow Up».

Derfor er det kanskje ikke så rart at 24-åringen ikke har hatt flust av tid til å gjøre andre ting - som for eksempel å ta lappen. For noen år siden var Lunde svært nær ved å få sertifikatet, og hun anskaffet til og med en splitter ny bil - som hun nå har leaset i tre år.

Alt lå til rette for at 24-åringen skulle gyve løs på norske veier, men nå har bilen stått mer eller mindre ubrukt i flere år.

- Jeg har leaset en bil i tre år, og betalt seks tusen i måneden, inkludert forsikring. Men nå står den bare der, med mindre Alexander er i Oslo og bruker den, sier hun til Dagbladet.

Planen var at Lunde skulle ta lappen året etter at hun skaffet den nye bilen. Bare teori og langkjøring gjensto. Så dro hun på et lengre opphold til Mexico. Da hun kom tilbake, sto innspillingen av «Farmen Kjendis» for tur. Og da høsten kom, var hun å se i «Skal vi danse».

- Det ble ikke noe av å ta lappen det året, sier Martine Lunde til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer