Tonje Frigstad:

Tapte «Farmen»: - Ødela alt

Det ble med andreplassen for Tonje Frigstad. At det hele ble avgjort på «flaks» var likevel ikke den største skuffelsen i finalen.

ANDREPLASS: Tonje Frigstad bidro til en svært jevn finalekamp - men tapte på målstreken. Foto: Alex Iversen/TV 2
ANDREPLASS: Tonje Frigstad bidro til en svært jevn finalekamp - men tapte på målstreken. Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Søndag var det finale i årets «Farmen», og etter en nervepirrende duell mellom Daniel Engeli Godø (30) og Tonje Frigstad (21) ble det klart at seieren, hytte og bil gikk til førstnevnte.

Finalen var svært jevn, og til slutt sto de to der med ti kniver hver. Det hele skulle derfor avgjøres med et utslagsspørsmål - der den som var nærmest svaret ville vinne hele sulamitten.

- Vi befinner oss nå i Hurdal kommune. I 2021 bor det 2869 personer i Hurdal. Hvor mange folkeregistrerte var det her i 1920, lød spørsmålet fra programleder Mads Hansen (37).

Avgjort på «flaks»

Engeli Godø gikk for 2400 mennesker, Frigstad 853. De var begge milevis unna fasiteten, som er 1702 mennesker. Førstnevnte var imidlertid nærmere fasiten enn motstanderen, og «Farmen»-vinneren var dermed et faktum.

- Det er litt skuffende, men føler jeg har vunnet utrolig mye her inne. Jeg har fått mange fine venner, og vært med så lenge. Så jeg er veldig fornøyd, sier hun til Dagbladet rett etter finaleinnspillingen.

- Hva tenker du om at det avsluttes med «bingo»?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer