Johnny Depp:

Tapte i retten

Etter flere måneders ventetid er kjennelsen i injuriesaken til Johnny Depp mot den britiske tabloidavisa The Sun kommet.

NEDERLAG: Hollywood-stjerna Johnny Depp tapte i retten mandag formiddag. Foto: Splash News / NTB
NEDERLAG: Hollywood-stjerna Johnny Depp tapte i retten mandag formiddag. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjerna Johnny Depp (57) har i flere måneder avventet kjennelsen etter at hans injuriesak mot den britiske tabloidavisa The Sun ble avsluttet i slutten av juli.

Mandag formiddag kommer kjennelsen, og det blir kjent at Johnny Depp tapte i retten. Det meddeler BBC-journalist Nick Wallis på Twitter.

«BREAKING: Johnny Depp har tapt sin sak om ærekrenkelse mot News Group Newspapers», heter det i Twitter-innlegget.

Fikk ikke medhold

Den britiske dommeren i saken, Andrew Nicol, avsa sin kjennelse på nett mandag formiddag, 96 dager etter at rettssaken ble avsluttet.

- Klager har ikke fått medhold i sin begjæring om oppreisning, skriver dommeren, og legger til at motparten hadde vist at det de publiserte var «vesentlig sant».

Ifølge The Guardian uttaler advokaten til ekskona Amber Heard (34), som var The Suns stjernevitne, at avgjørelsen og dommen ikke kommer overraskende.

- Veldig snart vil vi presentere enda mer omfangsrike beviser i USA. Vi er forpliktet til å oppnå rettferdighet for Amber Heard i USAs domstol og forsvare Heards rett til ytringsfrihet, fortsetter advokaten, og refererer til rettssaken mellom Heard og Depp som skal foregå neste år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer