«Farmen»

Tapte i semifinalen: - Fikk krampe

Heidi Lereng måtte se seg slått i melkespannholding rett før finalen.

RØK UT: En veldig skuffet Heidi Lereng forteller om Farmen-exiten like før finalen. Reporter: Bjørn Ekker / Video: Celina Morken / Redigering: Anabelle Bruun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Søndag er det finale i «Farmen», og tre semifinalister skal bli til én vinner. Etter en nervepirrende støpekonkurranse, hvor deltakerne skulle lage en kule av tinn, ble det klart at Tonje Frigstad (21) fikk den første finalebilletten.

Heidi Lereng (24) måtte derfor møte Daniel Engeli Godø (30) i melkespannholding.

Lovet bryllup

Kjæresten til Lereng, Jiro Fatah, har tidligere lovet at han skulle gå ned på kne dersom hun vant «Farmen». Dagen finalen sendes på tv visste han fortsatt ikke utfallet, så Lereng måtte gjemme seg på badet for å prate med Dagbladet.

- Ja, blir det ikke noe frieri nå da?

- Nei, nå slipper han unna det. Nei da, det får du spørre ham som, sier hun lattermildt.

Hun tror nok kjæresten synes det er skuffende å ikke se henne i finalen, men er overbevist om at han er stolt over at hun holdt ut i alle elleve ukene.

- Selv om det er kjipt og han sikkert hadde lyst til at jeg skulle stå der, tror jeg han er stolt. Så får vi se om det blir trøstepremie, sier hun og ler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.