Årets siste «Farmen»-tvekamp:

Tapte mot bestekameraten

Uka før finalen måtte Mathias Scott Pascual (27) forlate gården, etter å ha blitt slått av Leif Kristian Tindeland (28) i slegge.

NÆRT VENNSKAP: Leif Kristian Tindeland (28) og Mathias Scott Pascual etter sesongens siste tvekamp. Foto: Alex Iversen/TV 2
NÆRT VENNSKAP: Leif Kristian Tindeland (28) og Mathias Scott Pascual etter sesongens siste tvekamp. Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Neste søndag kåres vinneren av årets «Farmen», etter en dramatisk sesong med skader, sinneutbrudd og skjenneprekener.

Mathias Scott Pascual (27) ble tidligere i uka valgt som førstekjempe av storbonde Erik Rotihaug (24) og andrekjempen ble da automatisk Leif Kristian Tindeland (28), ettersom de tre var de siste gjenværende herrene på gården.

- Verste jeg kunne møte

Det ble Tindelands tredje tvekamp på «Farmen», og ordtaket «alle gode ting er tre» gjorde seg gjeldende da han møtte sin nærmeste venn på gården til kamp.

- Han var den verste jeg kunne møte. Heldigvis var det veldig fint, vi fikk snakket ordentlig ut før kampen, forteller Tindeland til Dagbladet.

Det ble en svært jevn sleggekamp mellom de to konkurrentene. For Pascual gikk det imidlertid galt - den ene naglen som skulle bankes inn i stolpen, spratt av gårde, og dyrebar tid gikk tapt.

Pascual ble med det den siste som måtte forlate konkurransen før finaleuka.

- Jeg tok det med knusende ro. Jeg er så takknemlig for hele opplevelsen, jeg føler at jeg har vunnet hele «Farmen». Jeg satte så mange begrensninger for meg selv i starten, men nå har jeg bevist gang på gang at jeg kan ting, sier 27-åringen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer