Nicolay Ramm:

Tapte veddemål: - Nå er jeg låst

Lørdag serverte Nicolay Ramm TV-seerne et veddemål på direkten. Det tapte han.

IVRIG: Nicolay Ramm gjetter ivrig hver lørdag, men denne gangen får han smake litt ekstra på at han tok feil. Foto: Terje Bendiksby / NTB
IVRIG: Nicolay Ramm gjetter ivrig hver lørdag, men denne gangen får han smake litt ekstra på at han tok feil. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert

Lørdag ble sesongens andre «Maskorama»-deltaker avslørt og det norske folk fikk seg en stor overraskelse.

Detektivpanelet til «Maskorama» virket tilsynelatende også sjokkerte over at det var Fantorangen som skjulte seg under Snøroboten, det hadde verken Jan Thomas (55), Marion Ravn (38) eller Nicolay Ramm (33) klart å gjette seg til.

Sistnevnte detektiv var tvert imot skråsikker på at det var skuespiller Mari Maurstad (65) som skjulte seg i kostymet.

Ramm var såpass sikker i sin sak at han kom med et veddemål på direkten. Dersom det skulle vise seg å ikke være Maurstad, skulle han løpe naken over Slottsplassen.

GJETTET FEIL: Maskorama-detektiv Nicolay Ramm gjettet feil under lørdagens sending. Nå må han løpe naken gjennom slottsparken. Reporter: Karoline Henriette Video: Nora Skavhaug Vis mer

- Fader

Det konfronterte Dagbladet ham om etter sending.

- Kommer du til å gjøre det?

- Man må jo holde det man lover, folk har spist pannebånd på TV før.

Marion Ravn syntes tydelig kollegaens veddemål var gøyalt og lo da han fikk spørsmålet om gjennomføring.

- Jeg tar med kamera jeg, sa Ravn med et stort smil.

- Hvor langt er det da? Er ikke det sånn 100-200 meter? Det er gjort på noen sekunder, kanskje jeg må gjøre det da, fulgte Ramm opp.

- Fader altså, la han til.

- Kan jeg få lov til å filme og legge det ut på TikToken min?, kom det fra en ivrig Ravn.

- Ja, nå er jeg låst til det her, svarte 33-åringen oppgitt.

SJOKK: Vi avslører for Helene Spilling at hennes samboer, Birgit Skarstein, var med i «Maskorama». Reporter: Maria Ludvigsen. Video: Nora Skavhaug Vis mer

Truseforslag

Det ble også påpekt at det ofte er folksomt på Slottsplassen, og at det på denne tida av året ikke er spesielt varmt å løpe naken utendørs.

Ramm uttalte at det er kulden han gruer seg mest til, men det hadde hans entusiastiske kollega en løsning på. Ravn mener han kan få lov til å ha på seg stringtruse.

- Kan jeg ikke ha en vanlig truse?, spurte Ramm og fulgte opp:

- Da vil jeg heller bare holde foran og bare pile over. Jeg er ganske rask, så det er unnagjort på bare 10-15 sekunder tror jeg.

Fra sidelinjen ble det også foreslått at tidspunktet for stuntet bør være etter siste episode av «Maskorama», når alle maskene har falt.

GLIPP: «Maskorama» er tilbake på skjermen, og spekulasjonene om hvem som skjuler seg bak maskene, er godt i gang. En av figurene ga seerne et ufrivillig hint under lørdagens opptreden. Video: Rød Løper Vis mer

- Ja, la oss la det gå noen uker, så folk glemmer det, sier Ramm og legger til:

- Fantorangen, for en luring! Når man går ut høyt da må man stå for det man sier.

Maskorama Les alle sakene her Foto: NRK

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer