«Farmen kjendis» 2019:

Tar avstand fra «Farmen»-smuglinga: - Burde bli trukket i lønn

Programleder Ronald Pulk (39) mener pizzabråket burde fått større konsekvenser.

REGELBRUDD: Runar Søgaard sto i bresjen for en storslått pizza-fest på Li gård. Det ville ikke Ronald Pulk være med på. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- I media ser det ut som alle deltakerne tok del i «Farmen»-jukset. Det stemmer ikke. Jeg var den eneste som tok avstand, forteller tv-profil Ronald Pulk (39) til Dagbladet.

NRK-programlederen refererer til avsløringene som kom til overflaten før helga, der det ble kjent at årets «Farmen»-kjendiser smuglet inn store mengder pizza, brus og sjokolade under tv-innspillingen i fjor sommer.

Storsmuglingen foregikk via en kontaktperson fra en nabogård - bak ryggen på produksjonen - og kulminerte i tidenes skyllebøtte fra programleder Gaute Grøtta Grav (39).

- Skuffende

- Jeg synes det er leit at deltakerne ødelegger opplevelsen av å være på «Farmen», på denne måten. Det er ingen tvang å være med på programmet, og da er det skuffende at de oppfører seg slik. Både for alle oss som jobber hardt for å lage denne opplevelsen for dem, og ikke minst overfor seerne våre, fortalte Grøtta Grav til Dagbladet fredag.

Hendelsen skjedde i den andre innspillingsuka, som begynner på tv mandag. Smuglingen foregikk riktignok mens kameraene var skrudd av, og ble først oppdaget seinere i innspillingen. Enkelte deltakere skal nemlig ha opprettholdt kontakten med nabogården, og fortsatt å trygle til seg diverse godsaker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer