STIKK TIL EKSEN: Under et stand-up-show i helga spøkte komiker Pete Davidson om sjokkbruddet med Ariana Grande. Foto: NTB Scanpix
STIKK TIL EKSEN: Under et stand-up-show i helga spøkte komiker Pete Davidson om sjokkbruddet med Ariana Grande. Foto: NTB ScanpixVis mer

Pete Davidson:

Tar bladet fra munnen etter sjokkbruddet med Ariana Grande

- Er det noen som har et rom til overs, spøkte komiker Pete Davidson etter bruddet.

Det siste året har popstjerna Ariana Grande (25) skapt hyppige overskrifter med sitt svært skiftende kjærlighetsliv.

I mai ble det kjent at 25-åringen og hennes tidligere kjæreste gjennom to år, rapperen Mac Miller, som brått gikk bort i september, hadde gjort det slutt. Knappe to uker seinere overrasket sangstjerna «alle» da det ble det kjent at hun hadde funnet lykken på ny med komiker Pete Davidson (24).

Tre uker etter bekreftet de forlovelse.

At det har gått fort i svingene for Grande er ikke til å stikke under stol. Like raskt som hun gikk videre etter sitt langvarige forhold med den kjente rapperen, gikk også romansen med Davidson over.

I midten av oktober ble det kjent at paret hadde gjort det slutt.

Etter at nyheten om sjokkbruddet sprakk, har både Grande og Davidson vært svært ordknappe. I helga tok derimot sistnevnte bladet fra munnen foran en fullsatt sal i West Hollywood.

Det var under et av hans kjente stand-up-show, «Judd & Pete for America», som han holder sammen med filmprodusenten Judd Apatow (50), at Davidson valgte å kommentere det mye omtalte bruddet.

- Trenger en romkamerat

Med glimt i øyet tok 24-åringen for seg «elefanten i rommet» ved å kommentere til fansen at han for tida har mye som skjer i livet sitt, skriver E! News.

- Er det noen som har et rom til overs? spøkte han, mens han fortsatte:

- Noen som trenger en romkamerat?

Ifølge Fox News skal Grande og Davidson nylig ha kjøpt seg en leilighet sammen i New York til svimlende 16 millioner dollar, der han ikke har bodd siden bruddet ble kjent.

Det er første gang Davidson uttaler seg direkte om bruddet. Grande på sin side har heller ikke uttalt seg direkte, utover at hun har gjort noen aktive grep i sosiale medier.

25-åringen har blant annet slettet flere bilder av Davidson fra sin Instagram-konto, og går nå også med et plaster på fingeren, som dekker over tatoveringen hun tok av navnet hans.

- Du er dum

Også dette valgte Davidson å ta opp foran helgas publikum.

Selv hevder han at også han har dekket over tatoveringen han og Grande tok etter at de forlovet seg tidligere i år.

- Det er veldig åpenbart at jeg og Ariana har gjort det slutt. Men da jeg og hun ble forlovet tok vi tatoveringer sammen. På det tidspunktet var det et magasin som spurte: «Er Pete Davidson dum?», og 93 prosent svarte «ja». Kompisen min sa til meg: «Ikke hør på dem. De er bare en gjeng med hatere». Og jeg bare: «ja, f**k det. Jeg er ikke dum». Her om dagen hang jeg med kompisen på kjøkkenet mitt, og han bare: «Kompis, det viste seg at du var dum likevel».

At Davidson i det hele tatt dukket opp på scenen denne helga var ingen selvfølge, ifølge Fox News. 24-åringen skal nemlig ha avlyst flere show etter at bruddet ble kjent.

Saken fortsetter under:

MANCHESTER ARENA: 22 personer ble drept og 59 skadd i en eksplosjon under en Ariana Grande-konsert. Video: CNN. Vis mer

Kryptiske meldinger

Forrige uke la Grande ut en rekke kryptiske beskjeder til fansen i sosiale medier.

I meldingen, som ble delt på artistens Instagram-story, skrev hun følgende:

«På tide å si farvel til internettet for en stund. Det er vanskelig å ikke komme borti nyheter og ting som jeg prøver å unngå for øyeblikket», skrev hun, og refererte trolig til havet av saker angående henne og ekskjæresten.

INSTAGRAM: Ariana Grande delte en kryptisk beskjed på sin Instagram-story før hun ikke lenge etter slettet innlegget. Dette er en del av den lengre storyen hun delte på Instagram. Foto: Skjermdump, Instagram
INSTAGRAM: Ariana Grande delte en kryptisk beskjed på sin Instagram-story før hun ikke lenge etter slettet innlegget. Dette er en del av den lengre storyen hun delte på Instagram. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

«Det er veldig trist og vi prøver veldig hardt å holde oss gående. Elsker dere, og takk for at dere alltid er her», skrev Grande.

Fokuserer på karrieren

Innlegget lå derimot ikke ute lenge, og ble etter hvert slettet av artisten selv. Det tok ikke lang tid før også dette utsagnet skapte overskrifter verden over.

Samtidig hintet 25-åringen om at hun ikke har hatt det helt enkelt de siste turbulente dagene.

«Jeg kan ikke tro at jeg nesten lot angsten min ødelegge for meg i dag. Ikke i dag, satan! Ikke i morgen eller dagen etter det - ikke mer. Du kan suge min store, grønne p*kk. Jeg skal synge ut følelsene mine og være en stor, vandrende klump med kjærlighet», skrev hun i et annet innlegg, ifølge E! News.