Tar eksen i forsvar etter den omdiskuterte opptredenen: - Tror hun ble forvirret

Nick Cannon sparker ballen videre etter Mariah Careys opptreden. 

FORSVARER EKSEN: Mariah Careys opptreden på nyttårsaften fikk flere til å reagere. Nå tar eksmannen hennes, programleder Nick Cannon, henne i forsvar. Foto: AP Photo/Thibault Camus, NTB scanpix 
FORSVARER EKSEN: Mariah Careys opptreden på nyttårsaften fikk flere til å reagere. Nå tar eksmannen hennes, programleder Nick Cannon, henne i forsvar. Foto: AP Photo/Thibault Camus, NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Alt gikk ikke helt etter planen da sangstjerna Mariah Carey (46) spilte på Times Square i New York under den årlige nyttårsfeiringen i storbyen.

Opptreden var en del av programmet «Dick Clark's New Year's Rockin' Eve with Ryan Seacrest», men det viste seg å bli en rekke utfordringer for stjerna under den direktesendte tv-sendingen.

Blant annet begynte hun å snakke til publikum, mens playbacken spilte i bakgrunnen. Hun slet også med å holde seg oppreist, og skal ha kommet med en rekke merkelige uttalelser. Det hele endte med at Carey rett og slett stormet av scenen, meldte Daily Mail.

Opptredenen ble godt diskutert i sosiale medier, og flere gikk ut mot popsangeren. Hennes representanter har siden gitt produksjonen skylda.

Nå tar Careys eksmann, programleder og komiker Nick Cannon, henne i forsvar.

OOOPS....: Da Mariah Carey opptrådte på Times Square, New York, på nyttårsaften, gikk ikke alt helt som planlagt. Video: Splash DV / NTB Scanpix Vis mer

- Skjønner det

Det var i 2008 at Carey og Cannon giftet seg. Forholdet var svært profilert, og nærmest alt de to gjorde ble omtalt. I 2011 fikk de tvillinger.

Få år etter, i 2014, kom sjokkbeskjeden om at superparet hadde gått hver til sitt. De har likevel begge vært klare på at de fortsatt er glad i hverandre.

Begge to vært i andre forhold siden da. Cannon, som snart blir far igjen, forsvarte likevel ekskona nylig i et intervju med Ellen DeGeneres, skriver E! Online.

- Du kjenner meg, jeg tror på konspirasjonsteorier. Jeg tror at myndighetene gjorde dette, sa han og lo.

Selv om det første segmentet av intervjuet ble brukt på å vitse om hendelsen, ble han fort seriøs angående den skandaløse nyttårs-opptredenen til ekskona.

- Alle som som vet noe om det å opptre og det utstyret man har i øret vet at det kan slå feil på direktesendt fjernsyn, sa han og fortsatte:

- Jeg gjør feil hele tida på «America's Got Talent». Når folk sier ting i øret ditt, skjønner jeg at hun ble litt frustrert, forteller han.

Han understreket i intervjuet at ekskona hans er en diva, og at det derfor ikke sjokkerte ham at Carey brukte tida på scenen til å vandre rundt.

- Ble ydmyket

Etter opptredenen har det stormet rundt popstjerna, som har fått massiv kritikk for oppførselen. Bortsett fra en twittermelding hvor hun skrev at «shit happens», hadde ikke sangeren uttalt seg om hendelsen.

I et intervju med Entertainment Weekly fra starten av januar, sa hun at hun er ydmyket.

- Alt jeg kan si er at Dick Clark var en utrolig person og jeg var heldig som fikk jobbe med ham da jeg først startet i musikkbransjen. Jeg er overbevist om Dick Clack ikke ville latt en artist gå gjennom dette og han ville ha vært like ydmyket som jeg var på det tidspunktet, sa hun.

På spørsmål om dette vil gjøre henne skeptisk til å opptre på TV igjen, svarte hun at det ikke vil stoppe henne fra å gjøre en ny live-opptreden.

- Men det gjør at jeg ikke tør å stole på noen utenfor mitt eget team, sa hun.