Lavrans Solli:

Tar en råsjanse før «Skal vi danse»

Drar fra landet rett før premieren.

På lørdag braker det løs for «Skal vi danse»-deltakerne, og noen har en enklere oppkjøring enn andre. Proffdanser Vyara Klisurska hadde også et voldsomt møte med parketten. Video: Jonas Hammer / Rød Løper. Reporter: Jonas Hammer. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i sommer ble det kjent at svømmer Lavrans Solli (31) er blant dem som skal konkurrere om årets «Skal vi danse»-pokal.

På oddsen ligger Solli godt an, men det lar han seg åpenbart ikke stresse av. Til Dagbladet røper 31-åringen nemlig at han torsdag, to dager før premieren av danseprogrammet, tar flyet ut av landet.

Dropper trening

Solli skal konkurrere mot elleve andre konkurranselystne kjendiser i årets sesong av «Skal vi danse». Han har ikke kjent mye på nervene - i hvert fall ikke ennå.

- Men det er jo et godt tegn hvis man blir litt stresset og får litt adrenalin før det kommer i gang, sier Solli til Dagbladet.

PARTNERE: Lavrans Solli skal danse med Amalie Aune. Foto: Morten Eik / Se og Hør
PARTNERE: Lavrans Solli skal danse med Amalie Aune. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

Han er sikker på at nervene dukker opp etter hvert, og tror at han kommer til å sove dårlig natt til lørdag. Solli kan også avsløre at han har valgt å vike fra trening siste dag.

- Jeg skal reise i morgen (torsdag, journ.anm.) til Nederland for Formel 1. Det er generalprøve i morgen, så tar jeg flyet 19.15 til Nederland. Skal følge Dennis Hauger hele fredagen, og så flyr jeg tilbake lørdag morgen, forklarer han.

- Vi kobler helt ut vi. Tar en «off» dag, sier han videre.

DANSEKLARE: Oddsen er satt: Disse er forhåndsfavoritter og disse vinner ikke. Deltakerne er på sin side uenige om hvem de tror vinner. Video: Rød Løper Vis mer

Sollis dansepartner Amalie Aune er imidlertid ikke veldig bekymret over at han velger å reise utenlands rett før den viktige dagen.

- Det går jo bra, dansen sitter veldig bra. Hadde vært litt mer stresset hvis det ikke hadde gått så bra på trening, bedyrer hun overfor Dagbladet.

Snakket om sjalusi

Solli har blitt spurt om å delta i «Skal vi danse» tidligere, men det er først i år han følte at det passet. Svømmeren er gift med influenser Anja Johansen (36), og sammen har de døtrene Frøya og Maud, som ble født henholdsvis i 2014 og i 2018.

- Nå er livet litt mer på stell og barna er blitt eldre. Vi har fått mer kontroll på livet og funnet ut hvem vi er. Det er litt deilig, og da er det tryggere å være med på dette her, har han tidligere sagt til Dagbladet.

Dansekonkurransen innebærer mye tid borte fra familien, og mye tid blir tilbrakt med dansepartneren sin. Solli og kona har snakket om sjalusi, fortalte han tidligere i sommer.

- Vi har snakket om det. Det er vi klare over - vi skal være tette på dansegulvet. Jeg har vært sammen med Anja i over ti år, jeg tror det skal gå greit, bedyret han.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer