Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kim Kardashian og Paris Hilton:

Tar et endelig oppgjør med den beryktede kjendisfeiden

Paris Hilton legger lokk på rivaliseringsryktene.

DEN GANG DA: Kim Kardashian og Paris Hilton var lenge nære venninner. Her sammen for tolv år siden i 2006, 25 år gamle. Foto: AP / NTB Scanpix
DEN GANG DA: Kim Kardashian og Paris Hilton var lenge nære venninner. Her sammen for tolv år siden i 2006, 25 år gamle. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den sagnomsuste kjendisstriden mellom realitydronning Kim Kardashian (37) og hotellarving Paris Hilton (37), strekker seg tilbake til midten av 2000-tallet.

Helt siden våren 2007, da førstnevnte for alvor begynte å klatre opp på kjendisstigen, har det nærmest blitt erklært - av tilhengere og sladrepresse - at Hilton har vært evig bitter på sin jevnaldrende venninne.

Mange vil nemlig ha det til at Kardashian stjal «kjent for å være kjent»-tronen fra Hilton, og at forholdet mellom de to derfor kjølnet fullstendig.

Rivaler?

Hilton hadde på dette tidspunktet seilt opp til å bli en av verdens mest omtalte kvinner, mye takket være den voldsomt populære realityserien «The Simple Life», som gjorde henne verdensberømt over natta.

Kardashian var på sin side ikke kjent som noe mer enn Hiltons venninne og garderobeassistent. En sexteip skulle derimot forandre alt.

Opp gjennom åra har både Kardashian og Hilton tidvis hengt seg på den noe medieskapte rivaliseringsstormen, som da sistnevnte yppet til selfie-krig med Kardashian seinest i fjor.

STOLT OG NORSK: «Paradise Hotel» med hotellarving Paris Hilton i hovedrollen. Hun har aner fra Kløfta, og sier hun føler seg norsk. Det er hun stolt av, sier hun til Dagbladet. Video: Jan Thomas Holmlund Vis mer Vis mer Vis mer

Da Hilton igjen fikk spørsmål om forholdet til Kardashian på en røp løper i Beverly Hills onsdag, satte hun riktignok foten ned - og kjørte på med lovord.

- Vi har kjent hverandre siden vi omtrent ble født. Det er fantastisk å se at vi begge har vokst opp til å bli to formidable forretningskvinner. Hun har en familie nå, og jeg er i ferd med å starte min egen, sier 37-åringen, ifølge People, før hun henviser til sitt kommende bryllup med forloveden Chris Zylka.

- Stjernefaktor

- Dette er en spennende tid for oss begge. Livet er bra, og det er sånn det skal være, fortsetter Hilton, før hun skryter hemningsløst av Kardashians kjendissuksess:

- Noen mennesker er født til å bli berømte, og hun har definitivt stjernefaktoren. Også er hun vakker fra innsida og ut.

Til tross for at hotellarvingen definitivt tilbringer mindre tid i Kardashians selskap (og i offentligheten for øvrig) enn tidligere, var 37-åringen å se i det årlige juleselskapet til Kim Kardashians mor og «momager», Kris Jenner (62), for halvannet år siden.

Selv gikk altså Kim Kardashian fra å være Hiltons assistent til å havne på «alles» lepper våren 2007, da en tre år gammel hjemmesnekra sexvideo av 37-åringen og hennes daværende kjæreste, Ray J, traff Internett med full styrke.

Da første episode av «Keeping up with the Kardashians» gikk på lufta 14. oktober samme år, var videolekkasjen et uunngåelig tema. Tilfeldig? De lærde strides.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!