Kim Kardashian og Paris Hilton:

Tar et endelig oppgjør med den beryktede kjendisfeiden

Paris Hilton legger lokk på rivaliseringsryktene.

DEN GANG DA: Kim Kardashian og Paris Hilton var lenge nære venninner. Her sammen for tolv år siden i 2006, 25 år gamle. Foto: AP / NTB Scanpix
DEN GANG DA: Kim Kardashian og Paris Hilton var lenge nære venninner. Her sammen for tolv år siden i 2006, 25 år gamle. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den sagnomsuste kjendisstriden mellom realitydronning Kim Kardashian (37) og hotellarving Paris Hilton (37), strekker seg tilbake til midten av 2000-tallet.

Helt siden våren 2007, da førstnevnte for alvor begynte å klatre opp på kjendisstigen, har det nærmest blitt erklært - av tilhengere og sladrepresse - at Hilton har vært evig bitter på sin jevnaldrende venninne.

Mange vil nemlig ha det til at Kardashian stjal «kjent for å være kjent»-tronen fra Hilton, og at forholdet mellom de to derfor kjølnet fullstendig.

Rivaler?

Hilton hadde på dette tidspunktet seilt opp til å bli en av verdens mest omtalte kvinner, mye takket være den voldsomt populære realityserien «The Simple Life», som gjorde henne verdensberømt over natta.

Kardashian var på sin side ikke kjent som noe mer enn Hiltons venninne og garderobeassistent. En sexteip skulle derimot forandre alt.

Opp gjennom åra har både Kardashian og Hilton tidvis hengt seg på den noe medieskapte rivaliseringsstormen, som da sistnevnte yppet til selfie-krig med Kardashian seinest i fjor.

Da Hilton igjen fikk spørsmål om forholdet til Kardashian på en røp løper i Beverly Hills onsdag, satte hun riktignok foten ned - og kjørte på med lovord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer