Siri Kristiansen:

Tar et oppgjør med nakenbildene

Radio-profilen snakker ut om nakenbildene i innboksen.

NAKENBILDER: Siri Kristiansen tar et oppgjør med nakenbildene hun får tilsendt. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
NAKENBILDER: Siri Kristiansen tar et oppgjør med nakenbildene hun får tilsendt. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år ble det kjent at radioprofil Siri Kristiansen (43) skulle bli den nye programlederen i underholdningsprogammet «Huskestue» på TV 2. Her stepper hun inn for Kristian Ødegård (48) som er kjent fra blant annet «Kompani Lauritzen».

43-åringen har hovedsakelig vært på øret til det norske folk i radioprogrammene «P3morgen» og «Siri og de gode hjelperne», men nå blir hun altså å se på TV-skjermen fremover.

Kristiansen har også bygget seg en stor følgerskare i sosiale medier, der hun blant annet har i overkant av 57.000 følgere på sin Instagram-konto.

Her røper hun nå overfor Se og Hør at det stadig triller inn uønskede bilder fra én og samme Instagram-konto.

FIKK NAKEN-NEKT: Sesong seks av «Hvite gutter» er ute på Discovery+, og skuespiller Johannes Roaldsen Fürst forteller om en merkelig utfordring under innspilling av første episode. Reporter: Jonas Scheie Hammer. Video: Kine Falch / Discovery+ Vis mer

Ukentlig bilde

Fredag delte 43-åringen et bilde på sin Instagram Story der hun forteller at hun ukentlig får tilsendt et bilde av en Instagram-konto som er tilsynelatende mye yngre enn henne.

«Hver fredag får jeg et hyggelig lite bilde fra en fyr som ifølge IG-navnet sitt ble født det året jeg var russ», skriver hun innledningsvis foran en rekke bilder av en sensurert penis.

DIREKTEMELDING: 43-åringen får ukentlig tilsendt nakenbilder fra samme Instagram-konto. Foto: Skjermdump fra Instagram/Siri Kristiansen
DIREKTEMELDING: 43-åringen får ukentlig tilsendt nakenbilder fra samme Instagram-konto. Foto: Skjermdump fra Instagram/Siri Kristiansen Vis mer

Hun kan samtidig røpe at hun ikke har samhandlet med de tilsendte bildene.

«Blir jo helgestemning av sånt... Håper det er det han er ute etter, for det blir jo ikke noe mer enn det», skriver programlederen videre, og legger til:

«Ja, ja. Uansett bedre at jeg får det elektronisk, enn at han står i et skogholt et sted og skremmer livskiten ut av unger»

- Trygg nok til å le av det

Til Se og Hør forteller Kristiansen at hun har blandede følelser om å få de nakne bildene inn i meldingsboksen hver uke, hun mener likevel at det er bra at bildene ikke har havnet i feil hender.

FANT LØSNINGEN: Caroline Nilsen fra Drammen møtte på et uventet problem under deltakelsen i «Naked Attraction Norge», men løste problemet med glans. Reporter: Kine Falch. Video: Kine Falch / Discovery+ Vis mer

- Tenker først og fremst at det er litt trist at han har dette behovet. Deretter glad for at han sender dem til meg, som er trygg nok til å le av det, forteller hun.

Hun viser også sympati overfor Instagram-kontoen som sender fredags-bildene.

- I en perfekt verden hadde han vist seg naken for en som elsket ham og ga ham den oppmerksomheten han trenger, fortsetter hun.

43-åringen legger heller ikke skjul på at andre situasjoner har gjort henne mer ukomfortabel enn å få tilsendt nakne bilder i sosiale medier.

- Jeg har blitt blottet for i virkeligheten tidligere, det var mer ubehagelig.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer